2777
2789

فرض کنید جشنتون دعوتشون کردید و نیومدن

یا با حرفا و کلرا و غیبتاشون خون به جیگرتون کردن

چکار کنم از شرشون خلاص شم، ادمای نزدیکی هستن

خیلی دلمو شکستن

چرا حسودی می کنن در صورتی که بهترین چیزو داشتن

هیچی اگر پولی چیزی دستشون داری بگیر اونا از تو دارن پس بده خدافظ 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن جشن ادم نیان ... یا للعجب یا بیان غذا نخورن و ادا دربیارن

به پشمات

خدارو شکر کن شناختیشون و این شناخت باعث میشه ضربه بزرگتر نخوری و حواستو جمع کنی و فاصله بگیرید از اول

جاری منم نیومد، چون زندگیش عین سگ بود به من حسادت میکرد، کلی محبت کردم شاید آدم شه، نشد ندادم ضربه زد

اینا چون زندگیشونو مشکل داره یه خوشبخت میبینن زورشون میاد که چرا اونا اینجوری نیستن

طرفو مقصر میبینن تو ذهنشون ،تو دستاتم قطع کنی بهش بدی باز اون بهت حس بد داره، مقصر تو نیستی ولی اونو نمیتونی درست کنی

پس فاصله بگیر و از روانت مواظبت کن

اینو بدون دنیا هم دشمنت باشن ولی تو محل نزاری جدیشون نگیری به مغزت اجازه ندی بهشون فکر کنه بهترین واکنش و تصمیمه

چون اینا با رفتارهای بیمارگونشون دنبال همینن که تورو عصبی کنم که واکنش تو ببینن تا آروم بشن،میبینن تو هم آرامش نداری اون حس درونشون آروم میشه

پس تحت هییییچ شرایطی نزار به خواسته شون برسن 

اگه چندبار اینکارو کنی، اون هی حرصش بیشتر میشه و در نهایت کم میاره و خودش فاصله میگیره چون حریفت نشده

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂