2777
2789
عنوان

بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 74 پست

نگو نمیخوام بچها بیوفتن تو‌ کشمکش چون کوچیکن بچه هر چی کوچیک تر باشه بیشتر به حضور مادرش نیاز داره. خارج کشور از هم جدا میشن بازم بخاطر بچها باهم شام میخورن ، خرید میرن و وقت میگذرونن حتی به خانواده جدید همم سلام میکنن و غیره ولی تو ایران تا طلاق پیش میاد میشن دشمن خونی هم انگار نه انگار چند صباح قبل رو یه تخت میخوابیدن و آرزوها و بچه مشترک داشتن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ببین بهت حق میدم ولی نباید به خاطر غرورت بچه رو رها میکردی باید به زور حتی شده پاسگاه هر هفته بچه ها ...

خیلی جمله سوزوند قلبم رو

تو نمیدونی من چی کشیدم بچه هام چی کشیدن

رها کردنشون لطف در حق بچه ها و خریدن ی عمر حسرت و زجر و شنیدن این دسته از حرفا برای خودم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نظر منه آدم زنده به همدم نیاز داره پس شماهم میتونید همدم خوب پیدا کنید نه هرکسی .....ولی خودم بشخصه بچم بیشتراز هرکس دیگه ای برام ارزش داره  و اگه این اتفاق برام بیفته  تازمانیکه نتونم ببرمش میمونم تواین زندگی و وقتی بردمش دونفره زندگیمونو به بهترین نحو میگذرونم چون نمیتونم یه زن دیگرو بالاسرش ببینم ندونم الان داره چیکامیکنه اذیتش میکنن بهونه منو میگیره واینا از پا درم میاره ....البته فک نکنی پولدارم اصلا ولی عرضه پول دراوردنو دارم ولی همسرم نمیذاره از همین میترسه  که بچه رو بردارم برم ....من هیچ مردی برام ارزش نداره ک بچمو بخوام بخاطرش اذیت کنم پس اگه بچمو ببرم هیچوقت ازدواج نمیکنم این چ گلی به سرم زد که بعدی بخواد بزنه ولی شما که بچه رو نیاوردین و مطمئنین که جاش خوبه هر چ سریعتر بایه مرد خوب آشناشو وازدواج کن انشالله بچتم عاقبت بخیر شه ـ...

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

عمیقا ناراحت شدم ،برای قلب شکسته ات ،امیدوارم خدا بهت ارامش بده ،یک زندگی خوب حق توعه ،اگر مورد مناسبی داشتی حتما ازدواج کن ،از بچه هاتم غافل نشو ،ببینشون ،باهاشون بیرون برو ،فقط هیچ وقت بد پدرشون رو نگو ،زندگی ادامه داره دختر خوب ،بچه ها هم بزرگ میشن ،ولی باهاشون باش ،بطور کامل خودت رو ازشون نگیر تو مادرشونی  ،دوستت دارن و بهت احتیاج دارن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

حق داری اولش سخته بعد کم کم اون احساس ها فروکش می کنه و عقل اختیار همه چیز به دست می گیره.  انگار یه راهی بوده که باید می رفتی !   فرض کن شوهرت مُرده و تموم شده! مدام بهشون فکر نکن که الان چیکار می کنند ! 

یا ارحم الراحمین
نتیجه مهمه  الان اونا مادر ندارن  گفتم که امیدوارم یکیشون دختر نباشه 😑😔 کاش پسر باشن ح ...

پسرا بدترن پسرا هم مادر نیاز دارن بزرگ ک بشن عقده همه چی به دلشونه خدا لعنت کنه باعثو بانیشو

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خاله ی منم مث شما بود بچه هاشو خیلی وقته ندیده ۴سالی میشه و بچه هاش ازش متنفرن الان که بزرگ شدن میگن ...

من از همین وحشت دارم که منو مسبب تمام بدبختیاش بدونه اونموقع که من بهش نیاز دارم اون به من هیچ نیازی نداشته باشه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

من هیچی نمیتونم بگم که ارومت کنه چون نه تورو میشناسم نه شوهره سابقت 

حتما دیگه به بن بست رسیدین که تموم کردین 

ازاین به بعد دست خودتونه یکی زودتر ازدواج میکنه یکی دیرتر  ان شالله عاقبت همگی بخیر 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اگر تونستی ساعتهایی که بچه هات میتونن پیشت باشن رو ازشون دریغ نکن 

اون بچه ها بهت نیاز دارن حتی برای چند ساعت در هفته😔

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
این نظر منه آدم زنده به همدم نیاز داره پس شماهم میتونید همدم خوب پیدا کنید نه هرکسی .....ولی خودم بش ...

منم بچه برام مهمه ک ۳ سال نشستم منتظر

الانم چون تازه فهمیدم ازدواج کرده بهم ریختم  فک نمیکردم نامادری بیاره برای بچه ها

الان دلم نمیخاد پیشش بمونن اما بخاطر هزینه ها نمیتونم بیارمشون.ولی قلم از دوریشون داره از جا کنده میشه

سلام عزیزم

درکت میکنم

ان شاء الله ادامه زندگیتو خوشبخت میشی

بهترسات غلبه کن با عقل یه شخص درست انتخاب کن، ازدواج کن. بچه دار شو

ولی این قسمت که میگی بچه هاتو سه ساله ندیدی، جگرم آتیش میگیره. چون جات نبودم، قضاوت نمیکنم

ولی عزیز بخاطر بچه آدم غرورشو میذاره کنار

باید بری پشت درش بخوابی، بچه تو ببینی، 

باید بچه ات بدونه، بخاطرش همه کار کردی.... 

الان بچه ها غصه اینو میخورن، مادرشون رهاشون کرده