2777
2789
عنوان

بچها شوهرم شیفته امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا خوشم‌نمیاد کسی بیاد پیشم یا جایی بمونم

همسرم‌سفر کاری براش پیش بیاد تا اخر شب میرم‌خونه داداشم یا حالا دوستام بعد هم شیک میام‌خونم و میخوابم

دوتا بچه هم دارم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
ن نمی‌ترسم  به شوهرم هرچی میگم نمیخادکسی بیامیگه نه بادوتابچه سخته شب تنهاخطرداره

مثلا مادرشوهرت باشه میخواد چیکار کنه؟ نانچیکو بزنه نصفه شبی؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

کسی دست کم نمیگیره

این تو خانواده ما هم هست...هرکی که تنها هست تو خونه حداقل یه نفر میره پیشش

چه زن چه مرد 

برای اینکه شب خدایی نکرده هزارتا اتفاق ممکنه بیوفته 

بحث بی اعتمادی و دست کم گرفتن نیست...اینا محبته

منم شوهرم شیفته. تازه یک با دزد اومد خونمون من خونه بودم 

ولی دوباره تنها میخوابم

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
منم میگم مشکلی ندارم باتنهایی ولی آخه دخترم ۵ سالش گریه میکنه میگه میترسم یکی بیادکنارمون

بچتو عادت بده به سبک زندگیتون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یادمه یه دوره خیلی سخت شوهرم شیفتی بود کار قبلیش جوری از ترس و تنهایی مریض شدم که بعدچندسال هنوز اثرشوهست ولی هیچ شبی پیش کسی نرفتم یاکسی نیومد 

تنهایی راحت بودم اما امان از نصف شب تاصبح حالم بدبود تاشوهزم برسه

توکه بچه هات هستن ترس چی داری

من از اول عروسیم شوهرم شیفت شب داشت..تو خونه تنها..حتی باردارشدم تنهابودم میگفتن تنها نباش میترسی ..میگفتم نه.

یعنی چی مگه یکی نوکر من ک هر شب بیاد پیش من

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..