2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ببینم

من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرم

تو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستم

خواب دیدم خابگاه زمان دانشجوییم هستم

و با خودم میگم چرا من اصلا کلاسارو نمیرم!( رشته جدید میخام پیام نور و غیر حضوری بخونم)

بعد تو یخچال کلی شیرینی بود دوستام اوردن خوردیم

دارم میرم از خابگاه و تموم شده درسم ، با خودم میگم دوتا رشته خوندم ولی هیچکدوم پزشکی نبود

تعبیرش چیه؟

😘Thanks GOD 
بگو

و با خودم میگم چرا من اصلا کلاسارو نمیرم!( رشته جدید میخام پیام نور و غیر حضوری بخونم)

دارم میرم از خابگاه و تموم شده درسم ، با خودم میگم دوتا رشته خوندم ولی هیچکدوم پزشکی نبود

تعبیرش چیه؟

😘Thanks GOD 
من‌تا حدودی

تعبیرش چیه؟

😘Thanks GOD 
من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرمتو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستمخواب دیدم خابگاه زمان دانشج ...

ی جور تشویق برای هدفته برو لیسانس دوم بگیر 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرمتو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستمخواب دیدم خابگاه زمان دانشج ...

بخوای بری دانشگاه

تو رشته ای که مورد علاقته نمیتونی مدرک بگیری،شرایط جوری که تو میخوای پیش نمیره،اما اونجوری برات بهتره

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

بخوای بری دانشگاهتو رشته ای که مورد علاقته نمیتونی مدرک بگیری،شرایط جوری که تو میخوای پیش نمیره،اما ...

متوجه نشدم

اما الان دلم نمیخاد پزشکی ( ولی علاقه قلبیم پزشکیه)بخونم میخام حقوق بخونم غیر حضوری

بعد تو دلم میگفتم دوتا رشته خوندم ولی پزشکی نبود

😘Thanks GOD