2777
2789
عنوان

بچها شوهرم شیفته امشب

968 بازدید | 45 پست

خونه مامان خودم بامادرشوهرم کنارمه  بعد این هفته شوهرم شیفت شبه بیشترشبامامان خودم میادکنارمون امشب مامانم نتونست بیادشوهرم به مادرشوهرم گفت امشب توبروکناربچهابایه لحن عصبانی گفت ن من نمیتونم برم چون ماخیلی هواشون داشتیم دلیل اینکه نیومد چون جاریم همش بچش میزاره براش بایدبچه اون نگه داره خیلی اعصابم خوردشدازدستشون شوهرم ناراحت شد ازدستش حالامن چی بگم  بهشون بنظرتون چون خونه مادرشوهرم نزدیکمونه مادرم دورتر مادرشوهرم یه قدم راهه

چرا یکی بیاد پیشت.منت کسیو نکش.عادت کن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودت بمون وا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چرا باید حتمن یکی بیاد پیشت؟؟، چرا وابسته ای ؟؟ 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ولش کن 

دیگه هم زیادی هواشو نداشته باش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ن نمی‌ترسم  به شوهرم هرچی میگم نمیخادکسی بیامیگه نه بادوتابچه سخته شب تنهاخطرداره

همونجا بهش میگفتی بچه های جاریتم بیاره اگه خیلی شیطونی نمیکنن بیاره اونجا با بچه هات بازی کنن اگه همبازی ن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

شوهرت فکر کرده چه خبره قراره چه اتفاقی بیفته تو خونتون انقدر بدم میاد اقایون زناشونو دست کم بگیرن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز