2777
2789
عنوان

بچها شوهرم شیفته امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم مشکلی ندارم باتنهایی ولی آخه دخترم ۵ سالش گریه میکنه میگه میترسم یکی بیادکنارمون

اون دلش تنگ میشه احتمالا خب شما باید عادت کنی اونم قانع کنی اینجوری سخته هم اونا اذیت میشن هم شما برامن که سخته هرشب منت بکشم بیاین پیشم 

یادمه یه دوره خیلی سخت شوهرم شیفتی بود کار قبلیش جوری از ترس و تنهایی مریض شدم که بعدچندسال هنوز اثر ...

خودم نمی‌ترسم دخترک کوچکم  بهونه میگیره  یکی بیادکنارمون شوهرم میگه هزاراتفاق

ایول قهرمان  چیکار کردی؟نترسیدی

آره ترسناک بود خواب بودم یه معتاد وسط خونه بود

جیغ کشیدم فرار کرد

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

مگه بچه ای خوب تنها بخواب چی میشه من از هجده سالگی تنها می‌خوابم خیلی شبها 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم میگم مشکلی ندارم باتنهایی ولی آخه دخترم ۵ سالش گریه میکنه میگه میترسم یکی بیادکنارمون

ببین خودتو و شوهرت چی جوری رفتار کردین و حرف زدین جلوی بچه که شما رو قبول نداره و حس میکنه باید یکی دیگه هم حضور داشته باشه تا احساس امنیت داشته باشه ،کنار شما حس امنیت نداره...اونم تو زمانی که بچه خدای روی زمینش پدر و مادرش هستن ...

با عرض معذرت گند زدید به روح بچه ،این بچه پس فردا به سن بلوغ که برسه ذره ای از شما اقتدار و حس امنیت نمیگیره ،البته الآنم نمیگیره ولی صدماتش رو اون زمان متوجه میشید...

تجدید نظر کن جانم ...جلوی شوهرتم بگیر ،بگو ترست رو به بچه ها انتقال نده ،لااقل جلوی بچه ها از این گفتگو نکنید .

در ضمن بزرگوار مادرشوهرت یک عمر بچه داریش رو کرده ،حالا بنده ی خدا باید الآنم نوه داری و عروس داری بکنه ؟! خدایی زور داره ...سطح توقعتون رو بیارید پایین و هی مقایسه نکنید اون برای جاریم چه کرد چه نکرد ،ما بیشتر هواشون رو داشتیم  ...ذهنت رو درگیر این مسائل نکن ،بچسب به اینکه بچه هایی با روان سالم تربیت کنی .

حالانگفتید یه جواب دندون شکن چی بدم ب مادرشوهر آخه انگارمیخادکوه بکنه یه قدم راه بیادسرش بزاره

چرا دنبال کش دادن هستی !

بیخیال خواهر من ...حالا اون زن خسته بود اعصابش خورد شده که چقدر ازش توقع دارن یه چیزی گفته 

شیطون رو لعنت کن ،بیکاری دنبال دردسر میگردی ؟

خودم نمی‌ترسم دخترک کوچکم  بهونه میگیره  یکی بیادکنارمون شوهرم میگه هزاراتفاق

اره متوجه عزیزم اگه سرگرم میشه براش کارتون بذار یا باهم یه خوراکی بپزین که هم حوصلش سرنره و هم خسته بشه