2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8482 بازدید | 157 پست
روش زیاده ها اونم حرفه ای شده دیگه

شما چقدر با جزییات اطلاع دارین😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

اخی الهی بمیرم چقدررررر سخت...من چ بخوام چ نخوام نمیتونم برم چون نامادری دارم بابام گفته طلاق بگیری ...

خدانکنه فداتشم 😘

چقدر سخت

امیدوارم از این ب بعد هر روزتون قشنگ تر از دیروزتون باشه 🤩

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا کوچیکترینا خدا خودش میدونه حسرت یه قدم زدن دونفره رو دارم کاش ذاتمون خراب بود، اصالت نداش ...

لذت این با هم بودنا به اینه ک پاک باشه روحتو جلا بده وگرنه ک چه فایده دیگ قسمت مام همین بوده که بر سرمون گذشته...

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
خدانکنه فداتشم 😘 چقدر سخت امیدوارم از این ب بعد هر روزتون قشنگ تر از دیروزتون باشه 🤩

ممنون گلم الهی ک مشکلاتتون حل بشه ب جاهای بالاتری از زندگیت برسی💕💜

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنون گلم الهی ک مشکلاتتون حل بشه ب جاهای بالاتری از زندگیت برسی💕💜

ممنون قشنگم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
اسی شاید اگه بدونی رویا و آرزوی خیلیا رو داری زندگی میکنی، برات خوشایندتر بشه

ولی زندگیم از نزدیک خیلیم رویایی نیست. خیییلی سختیا کشیدم، بعضی کاربرای اینجا در جریانن

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
شما تنها کاربری بودی که حرف منو فهمیدی. دقیقا منظورم همین پررنگ بودن بُعد رمانس بود 

کاملا درکت میکنم

و احتمالا تو هم مثل من بعد سالها باز ام درگیر این افراط عاطفی خواهی بود عزیزم

چون همسر من هر چی میاد بیشتر میشه این ویژگیش بعید میدونم افول داشته باشه