2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8304 بازدید | 157 پست
دقیقا ما هموناییم ک حسرت کوچیکترین چیزام به دلمون موند 

دقیقا کوچیکترینا

خدا خودش میدونه حسرت یه قدم زدن دونفره رو دارم

کاش ذاتمون خراب بود، اصالت نداشتیم ماهم میتونستیم هرجور شده واسه رفع عقده هامون یکاری کنیم 

ولی اینقد متعهدیم که حتی فک کردن بهش رو در حد خودمون نمی‌بینیم 

اونوقت میبینی مرده هزار جور سرویس میده و ناز میکشه و تامین میکنه، اونوقت زنه هزار جور هرز میپره

👀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رویای من و تصورم از ازدواج بود اما شوهری قسمتم شده که جواب سلاممو به زور میده  قربون حکمت ...

بابا من راه میام با دلش که 😂😂😂 هرشب یه میزی براش میچینم بیا و ببین. شمع روشن میکنم. گاهی عود 

ولی خب واقعا بعضی شبا خستم 🤦🏻‍♀️ خودم 7 صبح تا 3 عصر سرکارم. واقعا سخته هرشب در حد مهمونی میز بچینی یا حاضر بشی بری رستوان... 

یا هرشب بخوای سه چهار ساعت باهاش تایم بگذرونی 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
چقدر خوب انشالله همیشه گرم و صمیمی باشین  همسر من طبعش گرمه ، ولی برای رابطه خیلی سرده اصلا پی ...

بحث با خانوادش تو میزان رابطه تأثیر داره آیا؟؟

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

نزدیک 1 سال. ولی هرروز رمانتیک بازی داریم 😂😂 من اصلا منظورم س ک س نبود. نمیدونم چرا همه اونجور برد ...

خوب انرژی داره همراهیش کن تا دلش همیشه باهات باشه حتی سرکار،حتما باهات خوش میگذره که مثل بعضی مردا خستگیشو نمیاره برات...

نمیدونم چرا شیطون گولشون نمیزنه یهویی همه ی داریی و حق طلاق و حضانت رو ب ما بدن 😅 شیطون فقط ب ضررِ ...

اخی الهی بمیرم چقدررررر سخت...من چ بخوام چ نخوام نمیتونم برم چون نامادری دارم بابام گفته طلاق بگیری توخونه من جانداری منم کسی رو ندارم پس حالا ک ادم شده سعی میکنم ب روش نیارمو و زندگیمو ادامه بدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
😂 شوهر من میگه وقتی تو پریودی برای من بهشته  اقایون دیگه راهشونو پیدا میکنن

یعنی چی؟منظور معاشقه س؟یا ع ق ب؟

اگه منظور دومیه اصلا قبول نکنید

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
🤦🏻‍♀️😁 شوهر من بعد ۸ سال هنوووزم همینه رقص نه ولی رابطه و بغل و رمانتیک بازی خیلی اون بعد رمان ...

شما تنها کاربری بودی که حرف منو فهمیدی. دقیقا منظورم همین پررنگ بودن بُعد رمانس بود 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
بابا من راه میام با دلش که 😂😂😂 هرشب یه میزی براش میچینم بیا و ببین. شمع روشن میکنم. گاهی عود  ...

عزیزم دعانویست کی بوده😂

مادر خوبی دارن همسرتون؟

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋