2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از دست همسایه مزاحم

181 بازدید | 23 پست

همسایه طبقه بالا و پایین همیشه مهمونی دارن در سر و صدا الان اینقدر سر و صدا میکنن واقعا نمی‌دونیم چیکار کنیم بخدا تمام راهها رو رفتیم آدم نمیشن حتی دعوای شدید کردیم بی فایدست تورو خدا بگید چیکار کنم

اخ دست رو دلم نزار طبقه همکف ما قلیونیه بخدا ۶ و نبم صبح اهنگ میزاره صدا بالا  گاهی تا دو شب

همسایه بالا هم انگار متل قو ساعتی نیست بی مهمون و سروصدا باشن  دوماهه رفتیم این خونه میزنه سرم برم دنبال خونه بگردم مستاجرم واقعا تحمل ندارم ارامش  ندارم خدا لعنتشون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعضیام از اونور بوم افتادن همسایه ما توقع داره ما لال شیم هر روز دم در یکی از واحداست به بهانه ه ...

همسایع شما نمیدونم اما باید واقعا درک کنیم آپارتمان  اونم سازه‌های  ایران هیچگونه عایق صدا و ‌.. ندارن یعنی راه میری انگار طبقه پایین طبل میزنن اینقد  صدا وحشتناک‌ میره  من که دیگه اعصابم  داغون شده از سروصدا

اخ دست رو دلم نزار طبقه همکف ما قلیونیه بخدا ۶ و نبم صبح اهنگ میزاره صدا بالا گاهی تا دو شبهمسایه ب ...

دارم میمیرم ببین واقعا بریدم ماهم سه ماهه اینجاییم اوضاع همینه نمیتونم تحمل کنم واقعا

همسایع شما نمیدونم اما باید واقعا درک کنیم آپارتمان اونم سازه‌های ایران هیچگونه عایق صدا و ‌.. ندا ...

همسایه خودم تاذصبح صدا تی وی بلند جوری که اتاق خوابو عوض کردم نمیشه خوابید