2777
2789
خب من کلا از بچه بدم میاد😂 کسی پزم بده برام مهم نیس

خوب میکنی😂 من قدیم دختر دوست داشتم خدارو شکر دختر دار شدم...   الان دیگه کلا بدم از بچه میاد سایه ی هرچی دخترو پسر بچست و با تیر میزنم

ولمون کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل ما هم دقیقا مثل حرف استارتر هستن طوری که من خجالت میکشم جایی برم،چون ۲ تا پسر دارم خواهرشوهر ...

عزیزم عاقبت بخیریشو ببینی 

خدا این دوتا رو برات نگهداره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
کاری ندارم به اونا ولی یک بار عنوان تاپیک خودتم بخون چقدر دختر دارا پرو شدن این چه لحن زشتیه

قصد جلب توجه بود بیشتر

ولی خوب واقعا هم خیلی دور برداشتن جدیدا،حالا اشکال نداره دخترشون رو دوس داشته باشن،ما هم دخترها رو دوس داریم و فرقی نمیزاریم بین دختر و پسر ولی پز دادنشون بده

خوب شد گفتی من دختر دارم ولی اینا را نمی دونستم البته ریا نباشه پسرم دارم وای خدا حالا یعنی دیگه م ...

🤣🤣🤣🤣شما تاج سری

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
خب دوستش داریم  بگیم نداریم؟!

عزیزم دوست داشتن فرق داره بااین کارا 

خیلیا زخم زبون میزنن به دختر دارا یا میگن عرضه نداشتی پسر بیاری و..البته بر عکسش هم هست همین الان یه کاربر گفت من دوتا پسر دارم از بس گفتن پسر چیه پسر بده و..روم نمیشه برم جایی!!!

قصد جلب توجه بود بیشتر ولی خوب واقعا هم خیلی دور برداشتن جدیدا،حالا اشکال نداره دخترشون رو دوس داشت ...

میدونم چی میگی نگفتم کار اونا درسته ولی این عنوانم جالب نیست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بقیه کشورا زناشون میرن فضا زناشون میشن جوان ترین میلیاردر خود ساخته اینا پز نمیدن زنای ایرانی با ...

حرفت کاملا حقه

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏
فامیل ما هم دقیقا مثل حرف استارتر هستن طوری که من خجالت میکشم جایی برم،چون ۲ تا پسر دارم خواهرشوهر ...

عزیزم همه چی بستگی به رفتار خودت داره! چرا نشون میدی از حرفشون ناراحت شدی که نقطعه ضعفتو بدونن...  شما هم بشین از پسرات تعریف کن بگو خداروشکر پسر دارم خدا حفظشون کنه برام.   جنسیت برام فرق نداره... دهنشون بسته میشه

ولمون کن 

الو خدا اینا چیع خلق کردی؟  

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)
عزیزم دوست داشتن فرق داره بااین کارا  خیلیا زخم زبون میزنن به دختر دارا یا میگن عرضه نداشتی پس ...

زخم زبون کسی میزنه که درونش خلا داشته باشه 

ولی اینکه خوشحال باشی دختر خوب داری، دوستش داری کجاش ایراد داره 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️