2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه به حال این ادما هر دو طرف احمق و بی سواد هستن فرقیم نداره چه پسردوستا ...

خب از گذشته انقدر گفتن که ما هم با همین حرفا بزرگ شدیم..خواهرم باردار بود من بچه بودم،میگفتم اگه بچه پسر شد اصلا خونه ما نیا

انقدر از پسر بدم میومد،بچه خواهرم دختر شد خدا حفظش کنه،چقدر فهمیده اس این دختر

ولی بعد ازدواج،خودم پسر دار شدم

اون موقع از سر نفهمی میگفتم پسر بده،درحالی‌که جنسیت ربطی به پدر و مادر نداره،خدا هرچی صلاح میدونه میده و باید شکر گزار باشیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

هرکی هنوز پسر رو برتر می‌دونه، امیدوارم بدترین اتفاق های ممکن براش بیوفته که تو همین دنیا به خودش بیاد

کم ما دخترا در طول تاریخ زخم نخوردیم از این تبعیض جنسیتی

اتفاقا بهتر ، بزارید یکم هم حس بی‌ارزش بودن به پسرا القا بشه، براشون خوبه 

من دوتا پسر دارم ..ولی  دلم ضعف می‌ره واسه  دختر...

اینایی که شما میگی بله من دور ورم دیدم مثل خواهر شوهرم ..هی آهنگ ها هرکی دختر داره جاش وسط بهشته پخش می‌کرد.

😪😂🥴

حالا خودش یه پسر آورده از انور بوم افتاده ...خلاصه که به این حرفا نیس ..انسان تربیت کنید 

حرفت کاملا حقه

بخدا آدم غصش میگیره ک کشورای دیگه زناشون چجورین و چ کارایی میکنن

اینجا زنارو در حد یه دستگاه تولید مثل میارن پایین و ته ته دغدغشون میشه حرف خاهر شوهر و مادرشوهر و جنسیت بچه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
زخم زبون کسی میزنه که درونش خلا داشته باشه  ولی اینکه خوشحال باشی دختر خوب داری، دوستش داری کج ...

ایرادی نداره گلم من خودم یه دخترم و عاشق دخترام یه دختر خواهر هم دارم ک جونمو میدم براش ..من میگم دوست داشتنشون تو دلشون بمونه یااینکه دوست داشتنشون باعث نشه دل اون پسر داره هم شکسته بشه یا بر عکسش 

شاید شما ندیدی اطرافت اما من دیدم کسایی رو ک چه رفتارایی میکنن سر همین دختر و پسری 

اولین باره همچین چیزی میشنوم

اتفاقا پسردار ها بیشتر تو فاز میرن که ما نسلمون منقرض نمیشه.دیشب ی خانم تاپیک زد که سه تا دختر دارم شوهرم از من متنفره از لچه هام متنفره میگه من پسر دوس دارم همش میگه من میخوام برم زن بگیرم تو دخترزا هستی به تاپیک هاش نگاه کردم بنده خدا همش همین موضوع بود.چن روز پیشم ی تاپیک پربازدید داشتیم میگفت سونو اول بهم گفته دختره الان باز رفتم گفته پسره میگفت خوشحالم پسره چون شوهرم بهم گفته دخترزا هستی.اون مرد احمق هنوز نمیدونه جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه.مادر خودم برای پسرش جون میده ولی با دختراش کاری نداره .جوری که همه اطرافیان حتی خانواده شوهرمم فهمیدن.مردم ایرانی بیشتر پسردوستن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من هم دختر دارم هم پسر ولی بیشتر دلم برا دخترم میسوزه چون دختر ضعیف تره ملوس تره دختر دلسوزه .پسرمم دوسدارم یک سالشه 

دخترم ۶ سالشه خداروشکر هردو سالمن 

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤