2777
2789
من هم دختر دارم هم پسر ولی بیشتر دلم برا دخترم میسوزه چون دختر ضعیف تره ملوس تره دختر دلسوزه .پسرمم ...

سعی کن دختر قوی بار بیاری از هر لحاظ.منم میخوام  اما راهشو بلد نیستم.

میخوام کلاس کونگ‌فو  یا دفاع شخصی بفرستمش...

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خالمینا شوهرش از یه قومیتین که خیلی پسر پرستن حالا خانواده خالم برا مخالفت با عقاید قوم شوهر ازون ور بوم افتادن اینقدر بچه پسر و اخ و پیف میکنن که انگار پسر دیو دوسره ازون ورم ذوق کردنای افراطی برا کسی که دختر دار شده مامان خودمم تحت تاثیر قرار گرفته بود میگفت باید بچه اولت دختر باشه همه لوازمشو جلوجلو صورتی گرفته بود میگفت بچه اول ما همیشه دختر میشه پسرم که بدنیا آومد هم مدام حرفشو میزد میگفت حیف شد که دختر دار نشدی منم یه بار داغ کردم گفتم میخوای بچه رو پس بفرستم کارخونه بگم ما بچه دختر سفارش داده بودیم پسر به دستمون رسیده ؟دیگه این ماجرای دختر و پسر همونجا تموم شد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
سعی کن دختر قوی بار بیاری از هر لحاظ.منم میخوام  اما راهشو بلد نیستم.  میخوام کلاس ...

اره حتما همینکارو میکنم

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤

ببین گلم بحث پز دادن نیست

من هم پسر دارم هم دختر

واقعا مشکلاتی ک با بچه پسر داری با دختر نداری

دخترها تمام زیبایی و محبت خلقت رو یکجا دارن

پسر بچه ها هم خیلی دوست داشتنی ان

هر دو خوبن ان شاءالله خدا همه بچه ها رو در پناه خودش حفظ کنه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
ببین گلم بحث پز دادن نیست من هم پسر دارم هم دختر واقعا مشکلاتی ک با بچه پسر داری با دختر نداری دخ ...

عزیزم خوب یه کم زیر پوستی پز دادی😀

اشکال نداره

حالا منم یه کم از پسرا تعریف کنم

خدایی پسر بچه ها یه شیطنت و شیرین کاری های دارن ک دخترا ندارن فقط باید حال و حوصله داشته باشی باشون دم خور شی،البته زیر سه سال منظورمه

پسرها گوگلی ترن

عزیزم خوب یه کم زیر پوستی پز دادی😀 اشکال نداره حالا منم یه کم از پسرا تعریف کنم خدایی پسر بچه ها ...

این پزی ک دادم کجا بود؟😐😐

خدا بچه هات و حفظ کنه و بهت دختر هم بده

ببین ن مث شما خوبه ن مث اونها ک گفتی

مساوات بین هر دو رعایت بشه

ما خودمون زن هستیم و دخترهامون مادرهای آینده معلومه چیزهایی ک گفتم اگه توی یه دختر نباشه کجا از پس سختی های مادر برمیاد؟

بخوای سطحی ب حرف من نگاه کنی بایدم این حرفو ب من بزنی

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

هر دو گروه مضخرف میگن❤

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

من هردو رو خدا بهم داده یبار واسه این دلم ضعف میره   یبار واسه اون دلم ضعف میره   یه لحظه ام روانی ام از دستشون جفتشون   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
 بعد عجیبه برام مادر شوهرا خودشونم زنن چرا همچین میگن! باید بهشون بگی ای کاش پدر مادرت تورو هم ...

واقعا ....اینا حالیشون نیست گاگول هستن یه مشت پهن گوسفند تو کلشونه اینا با این طرز فکر خودشون رو خیلی وقت دار زدن بیچاره تر از این آدما  نداریم  من همش میگم نباید جای خدا تصمیم بگیریم خدا به هرکسی میده چه دختر چه پسر . این جور آدما باید سرشون بیاد حالا چه عروس چه دختر دنبال بجه  برن مخصوصا اگر نازا باشن اون وقت می‌فهمن زخم زبون زدن یعنی چی که میگن دختر ننگه و پسر فلانه... والا  به خدا باید سرشون بخور به سنگ تا بفهمن قضاوت مخصوص حق الهی و بس .

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است