2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
من میگم قلقی درکار نیس ادمی ک معرفت داشته باشه خودش میفهمه اونیم ک خودشو زده ب اون راه ک دگ هیچ شوه ...

خوب فکرکن همین الان دوماه بعد از طلاق گرفتند

یعنی دوماه از طلاق داره میگذره میخوای چیکار کنی برای زندگیت؟

یکم مطالعه کن بزن اینترنت اسم کتابهایش میاد بزن سیاست های زنانه برای شوهر از اونایی که زندگیشون خ ...

دیگه دیر شده.اومدم قهر .برای طلاق اقدامم.بچهامم خضانتشون با شوهرمه.براشم زن گرفتن کاری نداره.من یه مهره سوخته بودم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سیاست داشتن لال بودن نیست ببخشید معذرت میخوام اینو میگم بقول شما مثل خودشون سگ بودن هم نیست سیا ...

من اگ بگم حرفرنزدم هیچوقت راجب کاراش شما باور نمیکنید خب اون چکار کرد ی دفه برگشت ب من بگه ممنون ک درکم میکنی نههه تازه حرف ک نزنی بعدش ادمم حسابت نمیکنن میگن این هیچی حالیش نیس بعد ک یبار اینجکری از جلوش دراومدم خودشو و زندگیمو داغون کرد ک ب من ربطی نداره

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
دیگه دیر شده.اومدم قهر .برای طلاق اقدامم.بچهامم خضانتشون با شوهرمه.براشم زن گرفتن کاری نداره.من یه م ...

هنوزم دیر نیست به بچهات فکرکن

سعی کن از هر بدی و مشکلی فرصت درست کنی

اگرم دیگه راه نداشت به آینده فکرکن و آیین تو قشنگ بساز

دوستش هم ندارید خود آقا بیشترین ضرر رو می‌کنه که با رفتارش به شما همچین حسی رو داده و روزی بد پشیمون ...

چجوری میخاد پشیمون بشه با موندم و ساختنم با اخلاقاش.. من اگ ترکش کنم میفهمه چیو از دست داده 

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
خوب فکرکن همین الان دوماه بعد از طلاق گرفتند یعنی دوماه از طلاق داره میگذره میخوای چیکار کنی برای ز ...

مثل بقیه ادما ک طلاق گرفتن مگ همشون مردن زندگیشون سخت شده ولی ادمه سمی زندگیشون حذف کردن ک مایه عذابشون باشه..من باهاش در عذابم تنها دلیل موندنم از بعدع طلاقه ک چی در انتظارمه

من اگ بگم حرفرنزدم هیچوقت راجب کاراش شما باور نمیکنید خب اون چکار کرد ی دفه برگشت ب من بگه ممنون ک د ...

خوب خواهرم از اول هیچی نگفتی یکدفعه بی مقدمه گفتی سیاست نداشتی دیگه

یا از اول میگفتی یا تو که هیچی نگفتی اینباره نمیگفتی میذاشتی خودش چوبشو بخوره

کسی که تشکر نمیکنه هم خوب از اول تشکر نکرده شما هم نخواستی ازش

توقع نداشته باش یکشبه هشت یا نه سال زندگیت عوض بشه این همه سال همینطوری بارش اوردی

چجوری میخاد پشیمون بشه با موندم و ساختنم با اخلاقاش.. من اگ ترکش کنم میفهمه چیو از دست داده 

خوب اون موقع چه فرقی به حال شما داره؟

طلاق بگیری و بری بعد بفهمه هم زندگیت خراب شده چه فایده داره برات گیرمم که بفهمه؟

مثل بقیه ادما ک طلاق گرفتن مگ همشون مردن زندگیشون سخت شده ولی ادمه سمی زندگیشون حذف کردن ک مایه عذاب ...

آیا میتونی خونه پدرت برگردی؟

آیا میتونی بابت خرج زندگیت از پدرت پول بگیری؟

آیا میتونی خونه مستقل داشته باشی؟

آیا میتونی در مقابل این همه چشم ناپاک و هرزه و نگاه هاشون تحمل کنی

و..........

ببین بشین برای خودت تمام خوبی ها و بدی هاشو بنویس هرچیزی که به کارت میرسه و نمی‌رسه بعد ببین کدومش برات بهتره

ببین دو روز دیگه به مشکلی نمیخوری؟

تا چند سال بعد رو بشین فکرکن بهش

اینم بگم بازم با سیاست میتونی پشبمونش کنی نه با سوختن و ساختن

دیدی طرف صدرصد مقصره ها ولی جوری حرف میزنم و رفتار می‌کنه که طرف مقابلش شرمنده میشه؟

حالا شما که مقصر هم نیستی اگه یاد داشته باشی چیکار کنی و چطور رفتار کنی ببین چی بشه

خوب اون موقع چه فرقی به حال شما داره؟ طلاق بگیری و بری بعد بفهمه هم زندگیت خراب شده چه فایده داره ب ...

تنها جیزی ک داره از دستش راحت میشم ..میفهمم چی میگید درک میکنم اما این زندگی اخر نداره چ خوبه ک ادم همدیگه باشی ...مگ زندگی چقدرع ک بخای همش عذاب بکشی نهایتش میری یا از چاله میفتی تو چاه یا ک بهشت

اینم بگم بازم با سیاست میتونی پشبمونش کنی نه با سوختن و ساختن دیدی طرف صدرصد مقصره ها ولی جوری حرف ...

مشکل اینه ک یاد ندارم و یاد نمیگیرم چدن سیاست تو ذات ادماس

تنها جیزی ک داره از دستش راحت میشم ..میفهمم چی میگید درک میکنم اما این زندگی اخر نداره چ خوبه ک ادم ...

خوب از دستش راحت شدن برات ارزششو داره؟

آخر همه زندگی ها دست دو نفریه که باهم زندگی میکنند

اگه چاه بی انتها شد چی تحمل داری؟

امکان بهشتی هم که میگی هست ها ولی همیشه تو بدترین رو در نظر بگیر

چون خوب رو همه میتونن ببینن ولی بد رو کمتر کسی بهش فکر می‌کنه و اغلب متاسفانه بده پیش میاد

آیا میتونی خونه پدرت برگردی؟ آیا میتونی بابت خرج زندگیت از پدرت پول بگیری؟ آیا میتونی خونه مستقل د ...

روزی هزارربار به همه اینا فک کردم ولی بنظرت ارزششو داره هروز خدا کامت تلخ باشه همش تو استرس و دعوا جنگ باشی...من اگرم سیاست نداشته باشم درست و بجا حرف بزنم بااز ی جوری اعصاب منو بهم میریزه ک قاطی میکنم چون دوست داره رواعصاب من باشه منک میگم مریضه