2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 194 پست
تو هم یا پیک می هستی یا یه مرد علهف

یکی هم که حرف حساب میزنه متهمش میکنین به ....

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا می‌دونن.پیش کی برن خدارو شکر تا حالا کسی مزاحم نشده

پسرا براشون فرقی نمیکنه سمت همه میرن

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

@niniyar‍ 

لطفا برای اولین و آخرین بار مشخص کنید که آیا مرد ها حق دارن داخل سایت عضو بشن و داخل تاپیک ها شرکت کنن یا نه تا انقدر  بیحترامی صورت نگیره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مگه تو قوانین سایت نیست آقایون تو تاپیک خانما نیان🤔و این وسط مردا میان شیرین بازی در میارن. وسط تاپیک میگن‌منتظرم‌تورم کنی ؟

یا بدتر با کاربری زن نما میان تو سوالات مشکلات زنانه؟

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزم این سایت درسته زده مردا هم میتونن عضو شن ولی اگه من مرد بودم به هیچ عنوان جایی که ۹۰ درصد خانم ...

عزیزم بعضیا واقعا کمک میکنن مزاحمتم ایجاد نمیکنن همه رو نباید به یک چشم دید .

ببین زن ها میتونن تاپیک ناجور زنن وقتی میدونن تو این سایت آقا هست بعد درخواست رد کنن آقایون کجا می‌ت ...

اینا زیر بار نمیرن خودتو الکی اذیت نکن

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

یکی هم که حرف حساب میزنه متهمش میکنین به ....

برام مهم نیست حرفاشون چون میدونم که چیزی برا زنده خودشون هست دارن میگن

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️