2777
2789

خیلی ها هستن همه تاپیک میزنن  هزار تا فحش میدن ب مردا چرا آمدن  تو نی نی سایت 

اول سایت عمومی هس

دوم اینه خودتون میایین حتی از رخت خابتونم تعریف میکنین خودتون خجالت نمیکشین

کسانی که میگن آقایون درخواست میدن مزاحمت ایجاد میکنن آخه شما میتونین رد کنید درخواست رو 

ولی خودتون کرم دارین قبول میکنین

منتظریم بگیم فقط آقایون مقصرن

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پسر قشنگم تو خودتو ناراحت نکن

چشم مادر جان 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

تو هم یا پیک می هستی یا یه مرد علهف

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

معذرت میخوام که سایت رو برای سوالات زنانه ساختن

و جای پرسیدن این سوالات هست 

و ن جای حضور پروژسترونی‌های لاسِر

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

آخه سایت زنونه هس

کجا نوشته زنونه اگه زنونه بود نی نی یار اجازه نمی‌داد آقایون بیان

عا مثل قضیه اینه که میگن به دختره خیانت شد خودش کرم داشت لباسش کوتاه بود

چقدر ذهنیت چندشی دارید

سایت زنونه‌ست از اول هم زنونه بوده و اکثرا مشکلات زناشوییشون رو بیان میکردن، اون مرد کثافتی که تا همچین تاپیکی میبینه درخواست میده خاک بر سره.

خب خیلیام هستن به زنا فحش میدن، الکی شلوغش نکن گلم هی ماجرارو بیشتر بزرگ نکنید 

کاربرای مردی که باشخصیت هستن اینجا محبوبن کسی ام کاریشون نداره 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عا مثل قضیه اینه که میگن به دختره خیانت شد خودش کرم داشت لباسش کوتاه بودچقدر ذهنیت چندشی داریدسایت ز ...

میتونین رد کنین