2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست

طلاق نگیرید. 

خیلی ها بعد از طلاق پشیمون شدند. ولی نتونستند برگردند. 

یک فامیل داشتیم که بازگشت. زنه برگشت. بچه دوم را آورد. 

برادرشوهرم بعد از طلاق ازدواج کرد. ولی همیشه به زنش فکر می‌کرد. عصبی شده بود... 

توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست من خودم مردم دارم اینو میگم ها اگه زنی با سیا ...

تو اینجوری آدمها فرق دارن همه مردا اینجور نیستن 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعاً نمیتونی دیگه و راهی نداره خوب حداقل با برنامه ریزی درست برای آیندت با فکر درست و حسابی و ... : /discussion/topic/11997825/%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86?postId=309498805

ببین من که به هیچ وجه به این خانم نمیگم طلاق بگیر ولی توم بدجور داری حرف میزنی اینقدر طلاقو بزرگ جلوه میدی خوب باز می‌تونه این خانم منظورم نیس کلی منظورمه باز ازدواج کنه میگی چشم ناپاک وهرزه وپیشنهادای ناجور اون مشکل شما مرداس نه مشکل زنها که داری به خانما تذکر میدی بایدبه همجنسای خودت تذکربدی که پیشنهادندن به زنها تو میگی چون مردای جامعه خرابن پس زن هیچ حرکتی نزنه مثل یه گوسفندبمونه همسایه ها وفامیلای ما که طلاق گرفتن بعضیاازدواج کردن بعضیا مثل قدیم پدرشون داره خرجیشون میده خیلیم خوب بهشون خرجی میده بعضیام که خودشون شاغلن باز میگم این خانم نباید طلاق بگیره ولی نگو تحمل پیشنهادای ناجورو داری ماهم که مجردیم حجابم داریم میریم بیرون چنان مردا زل میزنن آدم باخودش فکرمیکنه چشمش داره از جا درمیاد چه برسه به بقیه قرارنیس چون همجنسای تو خرابن بقیه تو سری خور شن که همجنسای تو بش نگن بیا باهامون رابطه داشته باش   

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
ببین من که به هیچ وجه به این خانم نمیگم طلاق بگیر ولی توم بدجور داری حرف میزنی اینقدر طلاقو بزرگ جلو ...

من قصد توهین به هیچ بانوی رو نداشتم و ندارم

همجنس های من خرابم درست

ولی فقط همه مردها بد هستن؟

هیچ زن بدی وجود نداره؟

چند نمونه برعکس اینو برات مثال بزنم؟

من نگفتم طلاق خیلی بزرگه

گفتم آخرین راهه

من نگفتم طلاق بگیری زندگیت میره هوا گفتم با تفکر و دور اندیشی عمل کن

شما خیلی هارو دیدی طلاق گرفتن خوشبختن،چندتارو دیدی که بدبخت شدن؟

من فقط گفتم با فکر عمل کن و برای درست کردن زندگیت تلاش کن

در مورد مردها هم خوب اینجا مخاطب طرف خانوم بود نه آقا قطعاً اگه مخاطب آقا بود من برعکس اینها و بهش میگفتم

اینم دقت کن من نگفتم تو سری خور یا بقول شما گوسفند باش گفتم سوار زندگیت باش

تو اینجوری آدمها فرق دارن همه مردا اینجور نیستن 

هیچ آدمی مثل اون یکی دیگه نیست هیچ آدمی

این موضوع هم هیچ ربطی به جنسیت نداره

اگه بتونی با وجود تفاوت ها همه چیزو درست کنی خوبه

زندگی هیچوقت باب میل هیچکس پیش نمیره و همه یک مدل مشگل دارن برای خودشون

ببین من حدود سه سال قبل جدا شدم ، با وجودیکه دلایل بسیار محکمی برای جدایی داشتم و بچه هم نداشتم، شاغلم و مشکل مالی ندارم و خانواده هم کاملا حمایتم کردن اما  پدرم در اومد از دلتنگی. ،ادم بعد طلاق فقط خاطرات خوب تو ذهنش میاد ، بارها وسوسه شدم بهش زنگ بزنم بیا برگردیم به هم ، اما با دوستم که حرف میزدم یادم مینداخت چه اتفاقای بدی باهاش داشتم و منصرف میشدم ، الان بعد سه سال خدا رو شکر راضی ام از زندگی گاهی به گذشته فکر میکنم و میگم چجوری تحملش میکردم این عتیقه رو . 

میخوام بگم دلایلتو بنویس برای طلاق و حتما پیش چندتا مشاور برو ، من پیش ۴_۵ تا مساور رفتم و همه تاکید داشتن حتما جدا شو ، تا بعدا که دلتنگ شدی و بهت فشار اومد پشیمون نشی . 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢