2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
اگه میخوای بری قهر و عصبیش نکنی‌‌...اولا نرو ..دوما اگر رفتی هم اقدام قانونی نکن.مثلا مهریتو نزار اج ...

ازبس نرفتم فک کرده من سرراهیم یا خانوادم نون ندارن  ک ب من بدن منم ادمم غرور دارم مثلا میخاد اب تو جوب کنه ک هرکاار دلش میخاد بکنه منم فقط غذاشو درست کنم و بخابم باهاش وگرنه لال باشم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
ازبس نرفتم فک کرده من سرراهیم یا خانوادم نون ندارن  ک ب من بدن منم ادمم غرور دارم مثلا میخاد اب ...

نرو عزیزم.نمیدونم ولی نرو.میدونم‌که تحمل نمیکنی خودت برمیگردی وضعیت بجای خوب شدن بدتر میشه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداا هزاران بار حرف زدم و حرف زدیممم ..امشب من ی کلمه حرف زدم ک راجب شغلش فلان کارو نکنه سگ شد ک دل ...

توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست

من خودم مردم دارم اینو میگم ها

اگه زنی با سیاست بتونه شوهرشو خام کنه و از خط قرمز های شوهرش رد نشه همچین مردشو می‌تونه تو مشتش بگیره که از زندگی لذت ببره

البته اینم بگم یکروزه نمیشه و زمان می‌بره و صبر میخواد

به موقع حرف زدین؟ با سیاست حرف زدین؟ اول خامش کردین بعد حرف زدین؟ نظرشو در مورد کار پرسیدین یا فق ...

شریک کاری داره درحالی ک اسمش فقط شراکته همه تصمیما با یکی دیگس حالا این ی کاری کررده ک شریکش راضی نیس از سرشب داره میرینع ب هیکل شوهرمن اینم ک لالللل حالا من ی کلمه حرف زدم ک فلان کارو نکن این ناراحت ک ب تو ربطی نداره فقط ایناش نیس مشکل ما زیادع بچه دارم نمیشیم با خانوادم قهر کرده از بس ک حسوده و از خودراضی وووو حالا با همه اینا هرکار کرده هیچی نگفتم جز امشب ک حرف زدم قاطی کرد

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست من خودم مردم دارم اینو میگم ها اگه زنی با سیا ...

اقا هستید؟

توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست من خودم مردم دارم اینو میگم ها اگه زنی با سیا ...

چطوری از کجا یاد یگیریم..بنظرم سیاست ذاتیه.اونیکه مادر و خواهر و خاله باهوشی داشته ..نه منیکه مادرم با سادگیهاش زندگی خودشو بجهاشو نابود کرده...من زندگیم سیاه شد..کاش خدا بچهامو میداد بمن اونوقت به خدای احد واحد قسم اسم شوهرمو تا اخر عمرم نمیاوردم .از بس این مرد این اواخر آزارم داده

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

شریک کاری داره درحالی ک اسمش فقط شراکته همه تصمیما با یکی دیگس حالا این ی کاری کررده ک شریکش راضی نی ...

خوب به نظرت اگه تو کارش ضرر کنه چی میشه؟

باید خودش رو بکشه تا پول زندگیتو بده دیگه بذار خودش تصمیم بگیره

تو کاری کن که با میل خودش همه چیزو برات بیاد مثل بل بل خودش بگه نه پنهان کنه

در مورد خانوادتم نمیدونم مشگل چیه که بتونم حرفی بزنم در موردش

ولی اینو بدون همه آدمها یه قلقی دارن بالاخره اونو پیدا کن

شما میگید سیاست داشته باشید و فلان سیاست داشتن ینی همون حرف نزدن من ۷ساله هرکاری کرده حرف نزدم ک تو کارش دخالت نکنم اما اون چکار کرد هیچکار بعدش از منم طلبکارم هست ک چرا بعدع این همه سال یبار دخالت کردم من باهر زنی از دور بریام مقایسه ک کردم دیدم سیاست داشتن در لال مونی گرفتن نیس در اینه ک مث خودشون سگ باشی البته دور از جون شما

چطوری از کجا یاد یگیریم..بنظرم سیاست ذاتیه.اونیکه مادر و خواهر و خاله باهوشی داشته ..نه منیکه مادرم ...

یکم مطالعه کن

بزن اینترنت اسم کتابهایش میاد

بزن سیاست های زنانه برای شوهر

از اونایی که زندگیشون خوبه بپرس چطوری رفتار میکنند

خوب خانواده یاد نداده خودت یاد بگیر

خودت پیگیر باش

خودت قلق همسرتو پیداکن

خوب به نظرت اگه تو کارش ضرر کنه چی میشه؟ باید خودش رو بکشه تا پول زندگیتو بده دیگه بذار خودش تصمیم ...

شما بگید اقا هستید اقایونم خوب میشناسید راجب همچین مردی من چ رفتاری داشته باشم درسته ب اینم فک کنید ک دیگ اصن دوسش ندارم

شما میگید سیاست داشته باشید و فلان سیاست داشتن ینی همون حرف نزدن من ۷ساله هرکاری کرده حرف نزدم ک تو ...

نه سیاست داشتن لال بودن نیست

ببخشید معذرت میخوام اینو میگم بقول شما مثل خودشون سگ بودن هم نیست

سیاست داشتن یعنی بدونی چطوری شرایط حرف زدن رو فراهم کنی

کی حرف بزنی کی سکوت کنی

اصلا کجا چی بگی یا چی نگی

چطوری چشمشو پر کنی

و..........

شما بگید اقا هستید اقایونم خوب میشناسید راجب همچین مردی من چ رفتاری داشته باشم درسته ب اینم فک کنید ...

بخدا من تو زندگی شما نیستم و از خیلی چیزهای زندگیتون خبر ندارم که بتونم بگم چیکار بکنید یا چیکار نکنید

یکم مطالعه کن بزن اینترنت اسم کتابهایش میاد بزن سیاست های زنانه برای شوهر از اونایی که زندگیشون خ ...

من میگم قلقی درکار نیس ادمی ک معرفت داشته باشه خودش میفهمه اونیم ک خودشو زده ب اون راه ک دگ هیچ

شوهرمن درک و معرفت خوبیا و اخلاق خوب منو نداره  

شما بگید اقا هستید اقایونم خوب میشناسید راجب همچین مردی من چ رفتاری داشته باشم درسته ب اینم فک کنید ...

دوستش هم ندارید خود آقا بیشترین ضرر رو می‌کنه که با رفتارش به شما همچین حسی رو داده و روزی بد پشیمون میشه فقط خدا کنه دیر متوجه نشه