2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
مشکل اینه ک یاد ندارم و یاد نمیگیرم چدن سیاست تو ذات ادماس

همه مادر زادی سایت مدار به دنیا نمیان

ببین دنیا و جامعه ما خیلی کثیف شده

شما که خانمی و مشخصه پاک دامنی زندگی برات خیلی سخت میشه ها

توروخدا به همه چیز خوب فکرکن و برنامه ریزی کن برای هرکاری که پشیمون نشی

روزی هزارربار به همه اینا فک کردم ولی بنظرت ارزششو داره هروز خدا کامت تلخ باشه همش تو استرس و دعوا ج ...

اگه واقعاً نمیتونی دیگه و راهی نداره خوب حداقل با برنامه ریزی درست برای آیندت با فکر درست و حسابی و سنجیدن همه چیز و همه جوانان اونم تو چندتا پلن زندگی جدید شروع کن

چندتا پلن میگم چون اگه راه توان شکست خورد تو استیناف راه بعدی رو داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از دستش راحت شدن برات ارزششو داره؟ آخر همه زندگی ها دست دو نفریه که باهم زندگی میکنند اگه چاه ...

وای از دست شما🤦🏽‍♀️😅 یبارررم ک من مثبت اندیشی کردم ب خوبیای بعدع طلاق فک کردم شما ته دلمو خالی کردین برای اولین بار قاطع و چمدان بسته ام ک برم  خونه بابام ولی الان هچ انگیزه ای ندارم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
وای از دست شما🤦🏽‍♀️😅 یبارررم ک من مثبت اندیشی کردم ب خوبیای بعدع طلاق فک کردم شما ته دلمو خالی کر ...

مثبت اندیشی خوبه

ولی من چوبشو خوردم همیشه همه چیز باب میل ما پیش نمیره

متاسفانه یه اتفاقات عجیبی برای آدم میفته که اصلا بهش فکر هم نمیکنی

اگه دوست داری برات مثال بزنم بهتر متوجه بشی منظورمو

همه مادر زادی سایت مدار به دنیا نمیان ببین دنیا و جامعه ما خیلی کثیف شده شما که خانمی و مشخصه پاک ...

خداساهده با همه کارایی ک درحق من انجام داده یبارم پامو کج نذاشتم مصمم بودم ک پاک زندگی کنم ولی الان ب ی جایی رسیدم ک همش با خودم میگم ارزش زندگی پاکو نداره و حالم از خودم بهم میخوره از این افکارم..فقط مشکل من مشکلای بعدع طلاقمه ک چجوری گلیممو از اب بکشم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
اگه واقعاً نمیتونی دیگه و راهی نداره خوب حداقل با برنامه ریزی درست برای آیندت با فکر درست و حسابی و ...

بفرمایید استفاده میبرم

مثبت اندیشی خوبه ولی من چوبشو خوردم همیشه همه چیز باب میل ما پیش نمیره متاسفانه یه اتفاقات عجیبی ب ...

تجربه دارید از طلاق

خداساهده با همه کارایی ک درحق من انجام داده یبارم پامو کج نذاشتم مصمم بودم ک پاک زندگی کنم ولی الان ...

پاک زندگی کردن تو بهش خیلی ارزش بده

نه برای مرد زندگیت برای خودت

ادم باید اول برای خودش ارزش قائل بشه

میدونی هزار جور بلا سرت نمیاد

میدونی هزاران مریضی نمیگیری

بدنتو خودتو به هزاران نفر نمیسپاری

و........

اینا خیلی ارزش منده

از زاویه درست بهش نگاه کن

بابت اشتباهات تایپی هم معذرت میخوام هرجاشو متوجه نشدی بگو درستشو دوباره بفرستم

ممنون راحت باشید متوجه میشم

پاک زندگی کردن تو بهش خیلی ارزش بده نه برای مرد زندگیت برای خودت ادم باید اول برای خودش ارزش قائل ...

ازاین لحاظ خیلی خوشحالم چون بودن کسایی ک زندگی خوبی داشتن ولی بازم ناپاک زندگی کردن ..من یبار ینفر بهم گف ارزش پاک زندگی کردنو نداره شوهرت گفتم برای خودم ارزش قائلم ک پامو کج نذاشتم..با اینکه ی چیزایی از شوهرمم دیدم..با همه اینا زندگی کردم هیچوقت هیچی نگفدم اما اون ن تنها قدر منو نمیدونه بلکه انگار من وجود ندارم چن ماهه دارم ب طلاق فک میکنم حتی ب مستقل شدنم و نحوه زندگیم بعدع طلاق اما همش میگم اگ پشیمون بشم چی