2777
2789

جونم عزیزم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورین شما ؟

نه ولی تراپیست دوستامم 

دوسپسرمم روانشناسه اگه نیاز بود برا اون میفرستم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

نه ولی تراپیست دوستامم دوسپسرمم روانشناسه اگه نیاز بود برا اون میفرستم

خب ببین یکی ازم خاستگاری کرده و پیشنهاد داده و با شناختی که تا الان ازش داشتم تمام معیار هامو داشته اما فقط یه مشکلی که داره اینه که حس میکنم نمیتونه از پس مشکلات مالی بربیاد و کلا فکر اقتصادیش زیاد قوی نیست ولی نمیدونم چیکار کنم

خب ببین یکی ازم خاستگاری کرده و پیشنهاد داده و با شناختی که تا الان ازش داشتم تمام معیار هامو داشته ...

از نظرت عرضه پیشرفت داره ایا 

اگه نه خیلی فکر کن تو قزاره با این ادم بری زیر یه سقف بچه هات از این باشن میشه بهش  تکیه کرد میتونه پدر و همسر خوبی باشه 

تو با این انتخابت قراره تاثیر بزاری رو همه خاندانی که بعد از تو بوججود میان و مسئولی عمیق فکر کن و منطقی احساسی نه

از نظرت عرضه پیشرفت داره ایا اگه نه خیلی فکر کن تو قزاره با این ادم بری زیر یه سقف بچه هات از این با ...

نمیدونم

از این بابت مطمئنم که همه جوره هوامو داره تنها شکم فقط توی همین مسئله مالیه

شاید بتونه اینم هندل کنه ولی احتمالا شرایطم سخت باشه و نمیدونم به خاطر این ردش کنم یا نه ..

نمیدونماز این بابت مطمئنم که همه جوره هوامو داره تنها شکم فقط توی همین مسئله مالیهشاید بتونه اینم هن ...

انقدری می ارزه که رفاهت و بخاطرش فراموش کنی 

اگه عاشقی عشق همه چیرو توجیح میکنه باهم بسازین 

ولی حتی اگه یه درصدم احتمال میدی قراره سختی تجربه کنی تامل کن