2777
2789

من یک هفته نیست که برایرقهر اومدم.اولین روز برای طلاق و ..اومده بودم.الان یه حوری دلشوره هام شروع شده ها

خدا خودش میدونه چه حال مضخرفی دارم.فقط دارم‌میمیرم...از سر شب بیدارم که الان بچمو که هزم گرفته خو این سرما چطور خوابیده.اخه بچه مظلومم شبا اکثرا لباسش در میاره .بعد من بزور تو خواب میپوشونم.الان شوهر عیاشمم هز یه طرف کولر روشن کرده..واقعا امشب اینجا خیلی سرده😔😔😔

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس تو زندگی شما نیست و از کم و کیف زندگیتون خبر ندارن

ولی طلاق آخرین راهه

آنقدرها بودن که سر هیچ و پوچ زندگیهاشونو با دستهای خودشون نابود کردن و بعد پشیمون شدن

توروخدا تو زندگیهاتون باهمدیگه حرف بزنید و مشگلاتتون رو با حرف و صحبت حل کنید و طلاق رو به عنوان آخرین راه ببینید

چرا خسته شدی

چون ک اخلاق درستی نداره ..همش میگ سرب سرم نذار ولی خودش هرغلطی دلش میخاد میکنه

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
من یک هفته نیست که برایرقهر اومدم.اولین روز برای طلاق و ..اومده بودم.الان یه حوری دلشوره هام شروع شد ...

وی عزیزم با بچه طلاق خیلییی سخته من چون بچه ندارم دارم ب طلاق فک میکنم...

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
الکی طلاق نگیر دوستم گرفت بعدش مث چی پشیمون شد 

میخام برم قهر بلکه ب خودش بیاد اخلاقاش درست بشه ولی میترسم ب طلاق ختم بشه بعدش پشیمون بشم

دوستتون چرا پشیمون شد

منم وقتی بچه نداشتم اختلافاتمون بیداد  میکرد نرفتم موندم خاک بر سرم.الان تو خواب یه لحظه مثل جن زده ها چشمام که میبدم تصور میکنم مثل اون فیلمای ترسناک بچم واستاده بالا سرم.بخدا انگار گلوله میزنن وسط شکمم.من اگه بچمو میداد اصلا به یادمم نمفتاد همچین الاغی تو دنیا هست.از بس آزارم داده

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

هیچکس تو زندگی شما نیست و از کم و کیف زندگیتون خبر ندارن ولی طلاق آخرین راهه آنقدرها بودن که سر هی ...

بخداا هزاران بار حرف زدم و حرف زدیممم ..امشب من ی کلمه حرف زدم ک راجب شغلش فلان کارو نکنه سگ شد ک دلم میخاد و فلان بعدمبرداشت پنکه رو شکوند ک منو بترسونه پنکه خورد وخاکشیر شد حالم ازش بهم میخوره دگ خستم کرده

میخام برم قهر بلکه ب خودش بیاد اخلاقاش درست بشه ولی میترسم ب طلاق ختم بشه بعدش پشیمون بشم دوستتون چ ...

اگه میخوای بری قهر و عصبیش نکنی‌‌...اولا نرو ..دوما اگر رفتی هم اقدام قانونی نکن.مثلا مهریتو نزار اجرا.کاری نکن.بشین و مظلوم نمایی کن...

منم وقتی بچه نداشتم اختلافاتمون بیداد  میکرد نرفتم موندم خاک بر سرم.الان تو خواب یه لحظه مثل جن ...

الهی عزیزم با بچه دردت هزاررر برابرع منم دقیقا میگم ساید خدا ی چی ی میدونه ک ب منه خاک برسر یچه نمیده دگ شاید این ادم زندگی من نیست اصن

بخداا هزاران بار حرف زدم و حرف زدیممم ..امشب من ی کلمه حرف زدم ک راجب شغلش فلان کارو نکنه سگ شد ک دل ...

به موقع حرف زدین؟

با سیاست حرف زدین؟

اول خامش کردین بعد حرف زدین؟

نظرشو در مورد کار پرسیدین یا فقط نظر خودتونو گفتین شاید ازش سوال میکردین با جواب دادند قانع میکرد شمارو که کارش درسته

خوب بذار بشکونه وقتی دوبار بره بخره دیگه نمیشگونه