2777
2789

دیروز دعوامون شد بابت پوشش من 

اینم بگم من اصلا خوش هیکل نیستم اندامم مستطیلیه اونقدر ها هم انحنای ظریف ندارم و مثل زن هایی که سینشون یا باسنشون ضایع بزرگه نیستم ولی خب این فکر کرده من چه لعبتیم همه نگاه من میکنن یه ذره هم قاطی کرده این چند وقت برای جریانات دیگه فکر کنم فشار به مغزش اومده 

تا امروز سرسنگین بودم ولی مدام بحثشو میکنیم میگه چرا تو به من میگی خیلی صمیمی نشو با خانما یا خیانت کنی میذارم میرم ولی خودت لباس تنگ میپوشی درحالی‌که اصلا لباسم تنگ نبود اندازه بود و اینکه لباس چه ربطی به خیانت؟! خودش لباس فیت می‌پوشه و میگم خودت چرا یقه آخوندی نمیپوشی یا عبای بلند باز میپیچونه چرت میگه 

چطور برخورد کنم که مسالمت آمیز تموم بشه؟ رفته پای منبر باباش نشسته باز 

روز اول که دیدت چطوری بودی ؟ 

یعنی باباش پرش می‌کنه ؟ 

منم یه کت فوتر کوتاه گرفتم جدیدا مادر شوهرم به شوهرم گفته بود تو مگه مرد نیستی که زنت همچین لباسی بپوشه 😶 

منم گفتم روز اول که منو دیدی با همین حجاب بودم نمی‌خواستم همونجا قبول نمی‌کردی نه که بعد ۶ سال زندگی یاد پوشش منو بیوفتین 😐

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا زنشی، تو براش لعبت نباشی کی باشه؟ با دعوا حل نمیشه صحبت کنین.ولی پوشش شما چه ربطی به خیانت اون دا ...

میخواد خرم کنه نشسته با لبخند خر شرک میگه که مثلا تو حساسی منم حساسم ولی بی ربط گفت

منظورم اینه بهانه خیانت نداره اونجوری گفت که یعنی تو حساسی منم حساسم درستش همینه 

ولی نمیدونه لباس پوشیدن مخالف سلیقه اون خیانت نیست کلا مغزش مسموم شده 

اونا مذهبی بودند ما نبودیم ولی قرار شد با هم کنار بیایم

مادر پدر همسر منم مذهبین ولی بچه هاشون هیچکدوم مذهبی نیستن 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.