2777
2789

یه پیرمرده رو دیده بودم

قد نسبتا بلند

پوست دست و صورتش از کثیفی تیره شده بود صداش گرفته بود

و یه گوشه خیلی ریزی تو پیاده رو داشت وسایل خیلی قدیمی میفروخت وسایل ایران باستان و گردنبند و کلا چیزای خیلی خیلی قدیمی

و حس کردم مدت هاست چیزی نخورده و کسی ازش خرید نکرده🫠دوستم منو کشید برد گفت دستشویی دارم صبر نکرد یه چیزی بخرم🫠🫠

باهاش خدافظی کردم که ناراحتیم کمتر شه گفت خدامگهدار دخترم

نمیدونم چرا انقدر قلبم گرفته

چند شبه همش یادش میوفتم گریم میگیره

من اینجور مواقع یه شماره کارت ازشون میگیرم درحدتوانم هروقت داشتم براشون میزنم.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای معلومه تو هم خیلی مهربونی هم خیلی احساساتی هم واقعا قلب پاکی داری چون ادما روزی هزارتا اینجوری شاید بدتر میبینند کک شونم نمیگذه.البته این مدل بودنم برای خودت ی سری مشکل درست میکنه قطعا.اما همیشه همینجوری بمونی کاشکی چون بعد ی مدت وقتی ی سرس مسایل سر ادما میاد ادمارو سرنگدل و بد میکنه

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

منم دقیقا چن شب پیش یه خانومیو دیدم جوراب میفروخت صداش پره غم اصن عجیب زل زده بود ب آدما 

قسمت تاریک پیاده رو نشسته بود درست معلوم نبود جورابا 

ولی خب خیلی پشیمونم ک ازش چیزی نخریدیم🙂💔

اینا گدا نیستن ک گدایی کنن

شرف دارن عزت نفس دارن کاش همیشه یه چیز کوچیکم ک شده ازشون بخریم

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

من خودم قبلا با هر مدل از این آدما روبرو میشدم دلم میسوخت خیلی حالم بد میشد ولی چند وقته به این نتیجه رسیدم هر آدمی ( به جز بچه های کوچک) توو هر شرایطی که هست خودش اون جایگاه رو درست کرده و دیگه برا کسی دلسوزی نمیکنم 

یه مثال برات بزنم، یکی از اقوام ما، یه آقایی هست که الان درحال حاضر برای گذروندن زندگیش شغلش تاکسی هست، حالا اگه ببینیش یه آدم پیر و با کمر درد زیاد، خب اگه یه آدم غریبه اینو ببینه ناراحت میشه که با این درد کمرش و سن بالاش  باید صبح تا شب تو ماشین جون بکنه تا خرج خانوادشو بده، اما هیچکس نمیدونه که این آدم وقتی جَوون بود چه فرصت های شغلی ای رو خودش از دست داد، تو اون دوران که شغل پر درآمدی داشت هرشب رفیق بازی می‌کرد، زنش هی حرص می‌خورد، زنشم کتک میزد، 

ببین انقد شغلش خوب بود که اگر هی رفیق بازی و کثافت کاری نمی‌کرد الان درآمد صد میلیاردی داشت، ولی غافل از اینکه انقد اینکارارو کرد کلی بدهی بالااورد ورشکسته شد 

خب ببین این آدم انگار خودش با کاراش این مسیر زندگی رو انتخاب کرد! 

میخوام بگم غصه ی هیچکسی رو نخور، دلسوزی کسی هم نکن، مطمئن باش اون آقا هم خیلی فرصت ها داشته که گند زده توش