2777
2789
عنوان

مامانم میخواد جدا بشه از بابام 🙁

615 بازدید | 37 پست

سلام ...مامانم میگه دیگه نمیتونم تحملش کنم هر روز سر کوفت میز نه که زن میخوام و تو نمیتونی منو راضی نگه داری ...میخوام بدونم اگه مامانم بخواد اجازه بده برا ازدواج بابام چه چیزایی میتونه در برابرش بگیره ازش و این قانون که تا اجازه زن اول نباشه نمیتونی عقد دائم کنی هنو هست ؟؟خونه به نام مامانمه و ارثیه پدریشه میمونه یه ماشین و حقوق هم ۱۵ داره بابام چیکار میتونه بکنه 🥲لطفا راهنمایی کنید تایپک قبلم از همین موضوعه

عزیزم شرایط سختیه دلم سوخت برا مامانت 

طرفای بعد ظهرو شب تاپیک بزن سایت شلوغه بیان کمک کنن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐 

ببخش اما مامانت چرا باید این خفت و قبول کنه 

طلاق بگیره خیلی بهتره 

اصلا باید از همچین ادمی طلاق گرفت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

والا بابات عجب رویی داره تو خونه مادرت میخوره و میخوابه مفت میگرده زن دومم میخواد من‌ جای مادرت بودم از خونه بیرونش میکردم 

برداره با ماشینش بره زن بگیره مامانتم میره بهزیستی خودش بیمه زنان بی سرپرست میکنه حقوق و بیمه بهش میدن خودشم دنبال کار میره بی دغدغه حرفای بابات زندگی میکنه

تازه بابات وظیفشه خرج شما هم بده اون پونزده تومن رو باید خرج بچه هاش گنه حالا خودش و زنش تو‌ماشین زندکی کنند و با آب خالی زندگی بگذرونند

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد