2777
2789
عنوان

مامانم میخواد جدا بشه از بابام 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 37 پست
چرا جدا نمیشه وقتی هم خونه داره هم ماشین وهم حقوق وهم یه دختر عاقل وبالغ جدا بشه بهتر بامادرت حرف بز ...

عزیزم جدا بشع از حقوق چیزی میرسه براش چون حقوق بابامه اون این انصاف نیست که مامانم با دار و ندارش ساخت حالا یه زن دیگه کیف و حالش و بببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جدا بشع از حقوق چیزی میرسه براش چون حقوق بابامه اون این انصاف نیست که مامانم با دار و ندارش سا ...

مامتا میتونی مهریشو بگیره ونفقه بعد طلاق نمیتونه از حقوق بابات استفاده کنه اگه شرایط کار کردن داره می‌تونه کار کنه فکرکنم اکه پدرش  یعنی پدر بزرگ مادرید حقوق بگیر بوده و بعد فوتش حقوق بازنشستگی داشت که مادربزذگ مادریت می‌گرفت می‌تونه بعد طلاق اونو بگیره  البته اینو شنیدم دقیق نمیدونم کمیته هم کمو بیش کمک می‌کنه 

به نظرم طلاق نگیره بزاربابات بره زن بگیره ازخونه بره اما سرش به سنگ میخوره برمیگرده پیش مامانت چون 3تابچه دارن  اگه مامانت طلاق بگیره همه راهها رو می‌بنده خدایی نکرده اگه بابات بمیره حقوق پدرت به مادرت میرسه اماطلاق بگیره هیچی