2777
2789
عنوان

مامانم میخواد جدا بشه از بابام 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 37 پست
به نظرم مامانت اشتباه می‌کنه طلاق بگیره بزاره نفقه رو بابات بده خونه که اسم مادرت است آینده خودت اگه ...

نه عزیزم تایپک قبلم هست دلیل جدایی شون از موقعی که یاد میدم بابام میگف زن میخوام من و آبجیم ازدواج کردیم و یه داداش ۱۵ ساله دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت طلاق بگیره راحت ببینم با ی پرایدو ۱۵ تومن حقوق تو این سنو سال کی ب بابات زن میده اخه 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
داستان میسازی نه ؟ با توجه به تاپیک قبلیت مامانت اومده به شمای ۱۶_۱۷ ساله گفته بابات قرص فلان میخور ...

فک کن داستانه ...خودت بودی میتونستی تحمل کنی ده سال و هیچ حرفی نزنید به بچه هاتون ...واقعا آنقدر حالم بده که حوصله اثبات شو به تو ندارم 

عزیزم شرایط سختیه دلم سوخت برا مامانت  طرفای بعد ظهرو شب تاپیک بزن سایت شلوغه بیان کمک کنن

دون موقع بچه ها میان الان مادرا و سن بالاها هستند

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نمیدونم خانم تو این جامعه چرا نمیتونه راحت بگه خسته شدم از زندگی از صبوری از گذشت کردن از نخواستن و..... شاید منتظریم خدا برامون جبران کنه

بعد مرد اشکارا بحق یا ناحق حرفشو فریاد میزنه 

نمیدونم خانم تو این جامعه چرا نمیتونه راحت بگه خسته شدم از زندگی از صبوری از گذشت کردن از نخوا ...

آره میگه دیگه خسته شدم بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ...نمیدونم خودم چرا یه احساس بدی دارم نسبت به این موضوع با این که ازدواج کردم و جدا شدم