2777
2789

با همسرم قهریم سه شبه دلم گرفته

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم عین اون لیوان ته گونی برنج هستا عین همون تنهام کسی نیس مث صگ اشک ریختم امشب صب چشمام اگ ورم نکرد و سرخ شد اسممو عوض میکنم دلم خیلی گرفته هرچی حضرت فاظمه اماما حضرت زینبو جواب میدم کسی منو به ارزوم نرشونده یه نشونم ندادن حداقل خیالم راحت شه

انقده قلبم له شده فق با رسیدن به ارزوم میش ترمیمش کرد

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
خنمم من ۲ ماهه قهرم ادم واقعا نمیتونه خیلیی وقتا کوتاه بیاد

بیخیال خودت پیشقدم شو مگه ادم چقدر عمر میکنه ۲ ماااه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خانم جان همین الان شما برو آشتی کن، یعنی چی قهریم، اونم سه روز 

بخدا نمیدونی چقدر التماس و معذرت خواهی کردم کلی براش گریه کردم اصلا یه بار نگاهم نکرد😭😭دیگه نمیدونم چیکار کنم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بخدا نمیدونی چقدر التماس و معذرت خواهی کردم کلی براش گریه کردم اصلا یه بار نگاهم نکرد😭😭دیگه نمیدون ...

میبینی کیف می کنه از ناراحتیت   برعکسش عمل کن اصلا به روی خودت نیاار و بزن خودتو به خوشییی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
میبینی کیف می کنه از ناراحتیت   برعکسش عمل کن اصلا به روی خودت نیاار و بزن خودتو به خوشییی

وقتایی که نیست همین حرف هارو به خودم‌میگم ولی وقتی میبینمش یه جوری خر میشم 🤦🤦میرم پیشش

میخوام برم خونه بابام دیگه نبینمش نمیزاره😭