2777
2789
جدی؟ عزیزم از نظر درآمد نمیدونی چقدر تفاوت دارن؟

کارشناس های که جذب دولتی نیستن و تو بخش خصوصیمون هستن حدودا ۸ ۹ تومن تازه کارها حقوقشون 

اما دولتی ها فک کنم بالای ۱۵ بشه پرستارها هم بالای ۱۴ ۱۵ بستگی ب سابقه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونمم💚💜🤍

قربونت ،،انشالا بهترین انتخاب کنی و موفق باشی🌱

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
مرکز رو متخصص رادیولوژی باز میکنه نه کارشناسش🚶🏻‍♀️

بازم پرستاری دستت باز تره میتونی هر جا مشغول به کارشی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
شما جزو کادر درمانین؟

بله

قبلا اتاق عمل خونده بودم و با فضای بیمارستان و شغل ها آشنا ام

اما نموندم و انصراف دادم دوباره کنکور دادم رفتم تو شاخه توانبخشی

الان کاردرمانگر هستم و کلینیک شخصی دارم و خیلیم راضی ام

اگه رتبه ات خوبه اول همه ی توانبخشی ها رو بزن(فیزیوتراپی،بینایی سنجی، کاردرمانی،گفتار درمانی شنوایی شناسی) 

بعد برو سراغ پیراپزشکی ها 

توی پیراپزشکی ها هم واقعا واقعا الان پرستاری از همه نظر از همه بهتره ،من بودم بعد از همه ی توانبخشی ها بین پیرا ها اول پرستاری رو میزدم

بله قبلا اتاق عمل خونده بودم و با فضای بیمارستان و شغل ها آشنا ام اما نموندم و انصراف دادم دوباره ...

ممنونم💚🤍💜

فیزیوتراپی نمیارم ولی بقیه رو شاید

اتفاقا میخواستم توانبخشیا رو اول بزنم

ولی بهم گفتن تو شهر های بزرگ بازار کار داره و شهرهای کویچک نه 🥲

واقعا نمیدونم چیکار باید کنم!

ببخشید میتونم بپرسم بین کار درمانی و گفتار درمانی

کودوم بهتره؟! کودوم اولویتم باشه؟

خداروشکر که راضی هستین

موفق باشین🤍

ممنونم💚🤍💜 فیزیوتراپی نمیارم ولی بقیه رو شاید اتفاقا میخواستم توانبخشیا رو اول بزنم ولی بهم گفت ...

نه اتفاقا توی شهرای کوچیک هم خیلی خوبه توانبخشی

بین این دوتا کاردرمانی بازار کار خیلی گسترده تری داره و خیلی متنوع تر و باحال تره و جای پیشرفتشم خیلی عالیه خصوصا اگه خودت علاقه و تلاش داشته باشی

نمیدونم الان چه رتبه هایی میگیرین ظرفیت ها خیلی زیاد شده من با ۳۹۰۰ منطقه ۲ کاردرمانی بهشتی  تهران خوندم (فیزیوتراپی شهرای پایین میاوردم اما چون به شناخت و ذهن و اینام در کنار جسم علاقه داشتم  کلا علاقه ام کاردرمانی بود و علاقه برام مهم تر بود)

گفتار درمانی ولی شغل راحت تریه ولی بازار کارش کم تر و تنوع کمتری توی حیطه ها داره

بینایی سنجی هم فوق العاده شغل تر و تمیزیه اگه رتبه ات خوبه بزن