2777
2789
ممنونم💚🤍💜 فیزیوتراپی نمیارم ولی بقیه رو شاید اتفاقا میخواستم توانبخشیا رو اول بزنم ولی بهم گفت ...

بعد اینم بهت بگم که توی کاردرمانی و توانبخشی میزان پیشرفتت فقط ب خودت بستگی داره

ما کاردرمانگر های صاحب کلینیکی داریم که ماهیانه تا ۳۰۰ میلیون یا حتی بیشتر هم درآمد دارن

از اون طرف کاردرمانگر هم داریم که فقط میره ی کلینیک و برمیگرده

ولی کف کف درآمد واسه کسی که  تازه کاره و کلینیک هم نداره از صبح بره کلینیک و تا عصر کیس ببینه واقعا دیگه کمتر از ۲۰ تومن نیست و واقعا از پیراپزشکی ها بهتره درآمدش

بازم میگم توی توانبخشی تو نسبت به سواد و انگیزه ی خودت اوج میگیری هرچی تو بهتر باشی درآمدت بهتر

اما اگه روحیات اینجوری نداری  و فقط میخوای ی جا استخدام شی همون پیراپزشکی ها خب بهترن برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کاردرمانگر و گفتاردرمانگر حتی دارن آنلاین هم کار میکنن با درآمدای خوب

این آپشن رو الان توی هیچکدوم دیگه از توانبخشیا یا پیراپزشکی ها الان نمیتونی ببینی

جزو رشته هایی ان که این قابلیت رو دارن که با تکنولوژی هم محیط کاری خودشونو تغییر بدن

الان دوست خودم نشسته تو خونه اش و ویزیت آنلاین انجام میده

ولی فقط در صورتی این رشته ها رو برو که آدمِ دنبال کار بودن و رشد کردن و مرتب به روزرسانی کردن خودت باشی

بعد اینم بهت بگم که توی کاردرمانی و توانبخشی میزان پیشرفتت فقط ب خودت بستگی داره ما کاردرمانگر های ...

واقعا مچکرم عزیزم

انشالله همیشه همینطور موفق و خوش ذوق باشین🤍✨️

بازم ممنون خوش قلب خانم🫂💚

واقعا مچکرم عزیزم انشالله همیشه همینطور موفق و خوش ذوق باشین🤍✨️ بازم ممنون خوش قلب خانم🫂💚

قربونت عزیزم 

موفق باشی

بازم بهت توصیه میکنم بین پیراپزشکی ها بی هیچ شکی پرستاری اولویت اولت باشه

توی بازار کار هم تا جایی که من یادمه اتاق عمل و هوشبری از رادیولوژی بازارکارش بهتر بود

رادیولوژی مزیتش اینه که نسبت ب اونای دیگه شغل تمیز و به نسبت راحت تریه و عملا سختی کار زیادی نداری(بخاطر خطرناک بودنشم یه مبلغی به عنوان حق پرتو بهشون میدادن تا اونجایی که یادمه)

اصلا رادیولوژی باکلاس تر از پرستاری نیست شاید در نظر عوام اسمش باکلاس تره فقط وگرنه بین خود بچه ها ...

تهش باید مینوشتی امضا : یک پرستار متعصب 😅

حالا این که یه تاپیکه و کامنت منم جنبه فان داشت اما کاش شما تو بقیه زندگیت انقدر متعصب نباشی زندگی قشنگتر میشه امتحان کن 

تهش باید مینوشتی امضا : یک پرستار متعصب 😅 حالا این که یه تاپیکه و کامنت منم جنبه فان داشت اما کاش ...

شما هم فکر کنم رادیولوژی رو با تخصص رادیولوژی که پزشکا میخونن اشتباه گرفتین اگه اونو میگین بله اونا پزشک متخصص هستن و خیلی باکلاس تر هست به قول شما

اما این رشته ای که ایشون میگن توی دفترچه اسمش کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی هست و اینا توی مطب های اون پزشکانی که بالا عرض کردم یا توی بیمارستان ها کنار پزشکای متخصص رادیولوژی کار میکنن و یه رشته ایه هم سطح بقیه پیراپزشکی ها و برتری ای هم نداره

تازه بازارکار کمتری داره ،خطر سلامتی هم بخاطر پرتو و.،،، داره

من توی ۳ تا دانشگاه علوم پزشکی مختلف درس خوندم و از همه ی این رشته ها دوستان نزدیک دارم و حرف الکی از خودم نمیزنم

شما هم فکر کنم رادیولوژی رو با تخصص رادیولوژی که پزشکا میخونن اشتباه گرفتین اگه اونو میگین بله اونا ...

عزیزم من کارشناس رادیولوژی هستم و فرقش رو میدونم 

اما پرستاری که شما آنقدر تبلیغش رو میکنی فقط بازار کار خوبی داره اما در مقابل ساعت کاری بسیار زیادی داره تو بیمارستان باید بله چشم گوی پزشک باشی اعصاب خوردی بیمار و همراهیش رو تحمل کنی و شبکاری های زیاد توی ماه نابودی میکنه 

اما رادیولوژی ساعت کاری خیلی کمتر حقوق بیشتر دستور از کسی نمیگیری و کارت کاملا مستقل از متخصص رادیولوژیه تو خیلی از موارد تشخیصت از پزشک عمومی فراتر میره و نتیجه کاری که انجام میدی رو در لحظه میبینی حقوقش هم خب به مراتب بالاتره و تایم آف و استراحت زیادی داری اما بازار کارش کمتر از پرستاریه