2777
2789
عنوان

مامان هایی که دانش آموز دارن

383 بازدید | 36 پست

دیروز برای جشن ۱۰۰۰،روز دانش آموز نماینده نفری ۲۵۰ پول گرفت ۲۴ نفر هستیم مدرسه دولتی ،بعد عکسارو که فرستاد فقط یک کیک بود که حدودا یک کیلو اینا بود و انار دون کرده و شربت تو لیوان یک بار مصرف من اعتراض کردم بقیه چیزی نگفتن یکی دو نفر از اکیپ خودش تعریف و تمجید واقعا یک جایزه نخرید شما باشین چکار میکنین بعد گفتم بقیه پول چی شد و فلان گفت برای کلاس ساعت خریدم یک گلدان گل برای معلم و ... منم گفتم که اینا جز جشن نبوده که از دیشب اعصابم خورده که من فقط حرف زدم و شدم آدم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

به مدیریت مدرسه اعتراض کن اگه میتونی پی وی مادر ها برو باهاشون هماهنگ شو 

حتی اگه جایزه هم توی برنامه نباشه ، ساعت برای کلاس و گل برای معلم هم حقی نداشت تهیه کنه 

فقط روز معلم گل میخرن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

عزیزم دفعه بعد دیگه پول نده.چه بیشعور بوده این نماینده .ما برا روز معلم که پول جمع میکنیم از قبل میگیم قراره چی بخریم مثلا شیرینی و هدیه همه چیم همه میدونن این سرخود رفته ساعت خریده اصلا نماینده چه صیعه ایه

این رسم بدی شده مدارس شده جشن خیلی بده 

نماینده ما قبل خرید میگه فلان وسایل رو میخوام بگیرم تو گروه میزاره 

یه جشن صد میخواست بگیره اولیا و منم مخالفت کردیم که بزار با یلدا بگیر چیه آخه کلاس شده جشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم