2777
2789
دوستان رادیولوژی همون عکسبرداریه؟ یعنی کسی لیسانسش بگیره می‌تونه خودش مطب بزنه و دستگاه بخره؟

نه عزیزم

مطب رو پزشکان متخصص رادیولوژی میدن یعنی کسایی که ۷ سال پزشکی عمومی خوندن و بعد تخصص رادیولوژی خوندن

این رشته که ایشون میگن کارشناسی پرتوشناسی هست توی دفترچه و از نظر شغلی مثل پرستاری و هوشبری و اتاق عمل و.... محسوب میشه

استارتر عزیز شما اگه هدفت بازار کار باشه پرستاری بزن

اگه هدفت مهاجرته بازم پرستاری بزن

اگه هدفت علمی هست که به دردت بخوره بازم پرستاری بزن

در کل تو  هرچی مقایسه کنی تو پرستاری دستت بازتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرمایم کجا بود🚶🏻‍♀ چ ربطی به سرمایه داره؟😅

خب عزیز یه یه مرکز رادیولوژی باز کنی وگرنه تو بیمارستان درصدش کمه استخدام شی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بازار کار پرستاری خیلی خیلی بهتر از رادیولوژی اما کلاس رادیولوژی قطعا خیلی بالاتره 😎😁😅

اصلا رادیولوژی باکلاس تر از پرستاری نیست

شاید در نظر عوام اسمش باکلاس تره فقط

وگرنه بین خود بچه های کادر درمان اصلا رشته باکلاسی محسوب نمیشه

سلامتی آدمم به خطر میندازه 

واقعا پرستاری از هرنظر انتخاب بهتریه

درسته👌🏻

اسی من خودم شآغل تو بیمارستانم و تو بخش تصویربرداری ،، بنظرم پرستاری بهتره باز خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
میفهممت🚶🏻‍♀️ برای من همه یکین چرا چون دیگه هیچی مهم نیست💜🤍

🥺خیلی خستم💔مثلن خواستم برم باری از رو دوش خانواده کم شه نه هر ترم بفکر جور کردن شهریم باشن🥺خدا آره با من چیکار میکنه 

میبینه که شرلیطمو🥺💔