2777
2789

بخدا بچتون فقط براخودتون عزیزه 

بخدا بی ادبی هاش برای ما جذاب نیس

بخدا شلوغ کاری و خراب کاریاش مارو ذوق زده نمیکنه 

بخدا وقتی تو رودربایستی میندازه مارو و میگه مثلا دایی برام اینو بخر اونو بخر ما دلمون قنج نمیره

وقتی با کله میره تو ظرف شیرینی و اجیل و قند دیگران طرف شاید خوشش نیاد همه چی رو دسمالی کنه 

وقتی میگه اینو میخوام اونو میخوام بگید اون برای تو نیست نه بدون اجازه وسیله بقیه رو بدید دستش

جمع کنید خودتونو 

زاییدنو همه بلدن 

یکم تربیت کنید بچتونو و کم مزاحم اطرافیان بشید 

(لطفامادران عزیز به خودتون نگیرید هممون تو اطرافمون مادرای بیخیال و ...دیدیم و من منظورم با اوناس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر همیناس ک از بچه دار شدن میترسم. سر تربیتش ادبش اخلاقش هوف

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

چیشدهه عزیزم. 

چرا انقد لفظت تنده؟ 

چیزی دیدی؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

من چی بگم که همه جوره حواسم به بچم هست ک مبادا کسی دلخور نشه ولی خودم داغون شدم از بس شور زدم ماشالا بچم خیلی خیلی شیطونه

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

دقیقا درسته نگید نمیشه بچه رو جمع کرد درست ترییتش کنید خودم بچه کوچیک دارم چه نوزادیش تا دوسالگیش چه الان که اواخر ۴ساله یکبار نشده اذیتی داشته باشه واسه کسی.بچه رو تو خونه محدود میکنید میره خونه بقیه انگار از زندان ازاد شده به هیچیشون رحم نمیکنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.