2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتونو از زندگیه بقیه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
حقیقت من با امثال ادمایی مثل اسی، رفت و امد نمیکنم، چون مهمونی کوفت خودم و بچه مو و صاحب خونه میشه. ...

لاقل یه تذکر بدین ادم سکته نزنه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
چیشدهه عزیزم.  چرا انقد لفظت تنده؟  چیزی دیدی؟

اوایل که ازدواج کرده بودم میگفتم چه ادمای عقب مانده ای هستن کسایی که بین خوانواده شوهر و خوانواده خودشون فرق میزارن یا بدبینن ، ولی الان بعد ۵ سال زندگی مشترک میگم خوانواده همسر بیچارمون کردن ، شوهرم نصف حقوقش میره برا پدرمادرش نصفش میمونه اونم منتظره فقط برادرزاده هاش بگن یه چیزی میخوایم ،مادرشوهرمم مقابل تمام توهیینایی که یه بچه ۹ ساله به من میکنه انتظار داره ساکت باشم  ، خدا لعنتتون کنه که نمیزارید جوونی کنیم ای والدین بد و خودخواه ،جوونیش فکر عشقو حال بوده الان من باید جوونیمو بسوزونم خرج اون  بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت تو اين شرايط چيكار ميكني مثلا فكر كن رفتي خونه مادرشوهرت يهو بچه ميره دست ميزنه به چيزي ميش ...

اگه نا خودآگاه و بی تقصیر باشه ، خیر . ولی اگه از سر قلدری و عمد باشه دعواش میکنم تا بفهمه باید حد خودشو نگه داره

ایندوتا فرق میکنن…..

مادرای بیخیال به بهانه بچه بودن فرزندشون هیچ تذکری نمیدن و ازادی بیش از حد میدن و بچه هارو بیتربیت بار میارن

وای راست میگی

خونه عمم بودم

نوه اش پوشک نداشت شاشید به خودش ریخت رو فرش دستشم زد به دول جیشی

ننش بردش دشتشویی

پایینش لخت بود بازم دشت زد بهش😑😑

سر سفره دست مالید به بشقابا و قاشقا

تو دلم اینقدر فحشش دادم اینقدر فحشش دادم

رفتم اونوری نشستم که دست نزده ب بشقاب😐

🐈‍⬛❤️🐾
اگه نا خودآگاه و بی تقصیر باشه ، خیر . ولی اگه از سر قلدری و عمد باشه دعواش میکنم تا بفهمه باید حد خ ...

ببين من با جاريم دوتا پسر همزمان باهم دنيا اورديم بعد جاري من فوق العاده سياست داره فكر كن مي رفتيم خونه مادرشوهر اين دوتا بچه به يه چي دست ميزدن من ميگفتم مثلا بچه نكن دست نزن اون يكبارم تذكر نميداد هيچ كسي ام جرات نداشت بهش حرف بزنه ولي من چون تذكر ميدادم كارايي كه بچه اون ميكردو اونا ميومدن به بچه من تذكر ميدادن منم الان چندوقته واقعا نميگم به بچم دست نزن فلان نكن 

من خودم مهمون داشتم من اپارتمانم بعد اين خانوم دوتا بچه داره بچه از زماني كه رسيد جيغ و داد و گريه يعني افتضاح بخدا من انقدر ناراحت شدم كه زنه بلند نشد يه كلمه حرف بزنه به بچش رفت رو ميز شيشه ميزم شكوند بعد رفتني من بهشون نگفتم كه مثلا شب بمونيد اينجا خانوم بهش برخورده بود چرا به ما تعارف نكرد واقعا بعضي چيزا مغز ادم درد مياره ولي كلا بچه خا غير قابل پيش بيني ان يعني در لحظه يه كارايي ميكنن كه مادر هنگ ميشه من خودم يه پسر هشت ساله دارم وواقعا درك ميكنم 

ببين من با جاريم دوتا پسر همزمان باهم دنيا اورديم بعد جاري من فوق العاده سياست داره فكر كن مي رفتيم ...

ببین هر خانواده ای یه تیپ شخصیتی دارن و شما باید راه درست رو پیدا کنی، نه اینکه چون جاریت تذکر نمیده شما هم ندی.

شاید ایشون در کل همینطوره و بچه هاشم بعدها ادمای نابهنجاری بشن

ولی شما میتونی مثلا به هردوشون تذکر بدی که همه بفهمن فقط بچه شما نیست که شیطنت میکنه، یا مثلا در خفا به پسرت تذکر بدی که بقیه پررو نشن و بهش بی احترامی کنن.

و البته در مورد موارد خاص تذکر بده نه اینکه دایم به بچه گیر بدی و بازیشو مختل کنی.

خودت شرایطو بسنج و با سیاست رفتار کن