2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتونو از زندگیه بقیه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
منم  دوست ندارم كه بچه اينكارارو كنه ولي بچه ها غير قابل پيش بيني ان يه وقتا يه كارايي ميكنن كه ...

اون موقع آدم درک میکنه چون خیلی فرقه بین مادری کل مدت حواسش به بچه بوده و یه لحظه از دستش دررفته با کسی که از اول برای خودش راحت یه گوشه نشسته مشغول گوشی و حرف زدن و بچه گند زده به خونه طرف

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وقت مادر هم کاری میکنه که بچه هنگ کنه😅اگه مسعولیت پذیر باشه

شما خودت تو اين شرايط چيكار ميكني مثلا فكر كن رفتي خونه مادرشوهرت يهو بچه ميره دست ميزنه به چيزي ميشكنه تو اون شرايط چيكار ميكني بچه رو ميزني يا پيش بقيه شخصيتش خورد ميكني  بهتره نظر نديد در اين موردا چون ميگن از چيزي كه بدت بياد سرت مياد 

دقیقا جاریم خونه خودش مراقب بچس خونه بقیه بیخیال انگار خونه ما جنگله ،حرفیم به بچش میزنی نارحت میشه ...

اینقدر بدم میاد از اینایی که بقیه جاها بچه رو ول میکنن.تربیت کردن بلد نیستن یه عده.مورد داشتیم خونه طرفو دستشویی کرده مادره بیخیال یعنی من جای اون مادر از خجالت اب شدم اون عین خیالشم نبود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آره یه چندبار ناراحت میشن ولی نمیشه که آدم راحتی خودشو فدای بقیه کنه اخه تاکی؟

وای خیلی بده الان چون بامادرشوهر یجاییم زیاد میاد الان اون رفته سفر بازم همش اینجاست ساعت ده شب زنگ میزنه بیاین منو ببرین میخوام بخوابم اونجا همسر من چیزی نمیگه منم نمی ذاره چیره بگم واقعا آسایش ندارم بجه هم نیست دیگه ۹سالشه 

رفتیم داروخانه یه پسر بی ادب همش میومد لباس بچمو میکشید مادرش یبار تذکر نداد اه بچمم میترسید میومد ب ...

عهههه حالم بد شد  با شال که بدتره   

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اون موقع آدم درک میکنه چون خیلی فرقه بین مادری کل مدت حواسش به بچه بوده و یه لحظه از دستش دررفته با ...

فامیل همسرم اوایل که میومدن خیلی حواسشون بود این اواخر اصلا بچه هارو ول کرده بودن هرکار میخوان بکنن دیگه خودم تذکر دادم

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
شما خودت تو اين شرايط چيكار ميكني مثلا فكر كن رفتي خونه مادرشوهرت يهو بچه ميره دست ميزنه به چيزي ميش ...

من دنبال بچم میرم یا من یا شوهرم که بچم تا خواست کار خطرناک کنه نزارم.اون شکستنی اول برای بچه خودم خطر داره. والا حالا میخوان ی عده با خیال راحت بشینن و بیخیال بچه باشن اون بحثش جداست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وای خیلی بده الان چون بامادرشوهر یجاییم زیاد میاد الان اون رفته سفر بازم همش اینجاست ساعت ده شب زنگ ...

یه چیری بگو خوب بخدا این جوری زندگی فقط زهر خودتون میشه 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
شما خودت تو اين شرايط چيكار ميكني مثلا فكر كن رفتي خونه مادرشوهرت يهو بچه ميره دست ميزنه به چيزي ميش ...

حداقل میتونه تذکر بده یا بلند شه خودش جمع کنه عذر خواهی کنه بعضی ها حتی از جاشون بلند نمیشن میخندن 

بچه های دختر خالم امسال اومدن خونمونو به گند کشیدن تو عید

و مامانشون عین خیالش نبود

بدون اجازه وارد اتاق من شدن

همه چیو بهم ریختن

پسرش کم مونده بزنه کنسول و آینه مونو بشکنه

ومنی  که اصلا دلم نمیخواد ب بچم کسی رو بده میان بچمو میبرن خونه شون ظرفاشون رو میزارن جلوبچه میگن بازی کن دریخچال بازمیکنن بچه بازی کنه ی کارای میکنن اصلا دلم نمیخواد بچه م پاشوبزاره خونشون چندین بار دعواشون کردم گفتم بچهای منو لوس نکنین عه بدم میاد ازعموهای مجرد ومادربزرگای که اینجوربچه مردمو لوس بارمیارن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم