2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتونو از زندگیه بقیه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
راس میگی بقران من چیا کشیدم از پسر جاریم فقد خدا شاهد بود

بخدا بچه های جاریم میان توروم میگن زنعمو احمق بیشعور به تو ربطی نداره ۹ساله و ۶ سالن 

و اطرافیانم غششش میرن از خنده 

۵ ساله ازدواج کردم بچه های اینارو دیدم از بچه سیر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهر شوهرت رو میگی؟! 😂😂 دایی برام اینو بخر اونو بخر!! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من چی بگم که همه جوره حواسم به بچم هست ک مبادا کسی دلخور نشه ولی خودم داغون شدم از بس شور زدم ماشالا ...

حقیقت من با امثال ادمایی مثل اسی، رفت و امد نمیکنم، چون مهمونی کوفت خودم و بچه مو و صاحب خونه میشه.

کسایی که خودشون بچه ندارن، نمیدونن، واقعا بعضی کارای بچه ، دست من ، مادر نیست.

بهتر نریم و نه خودمون و نه صاحب خونه رو اذیت نکنیم

دقیقا درسته نگید نمیشه بچه رو جمع کرد درست ترییتش کنید خودم بچه کوچیک دارم چه نوزادیش تا دوسالگیش چه ...

دقیقا جاریم خونه خودش مراقب بچس خونه بقیه بیخیال انگار خونه ما جنگله ،حرفیم به بچش میزنی نارحت میشه ، شوهرمم مادرشوهرم کاری کرده نوکره اون دوتا بچس فقط

بخدا بچه های جاریم میان توروم میگن زنعمو احمق بیشعور به تو ربطی نداره ۹ساله و ۶ سالن  و اطرافی ...

مال من داشتن طلاق میگرفتن هی مینداختنش رو دلم بچمو هی کتک میزد مادرش هی میومدآبروریزی یه وضعی داشتیم فقد خودمو لعنت میکردم چرا رفتم اونجا خونه ساختم الانم عین چی پشیمونم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

خدا را شکر از این بجه ها اطرافم ندارم و یکی دوتا از دوستام بچه شون یه خورده راحت بود باهاشون کات کردم . حتی چند وقت پیش بهم پیام داده بود می‌خوایم با خانواده بیایم پیشتون .پیام دادم عزیزم من مسافرت هستم    اونم دیگه هیچی نگفت 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بخدا بچه های جاریم میان توروم میگن زنعمو احمق بیشعور به تو ربطی نداره ۹ساله و ۶ سالن  و اطرافی ...

رو نده بچه جاری منم اینجوری بود چندبار جدی برخورد کردم درس شد البته مامانش مادر شوهرم ناراحت شدن ولی به درک 

من واقعا چندشم میشه وقتی هرچیو سالادو غذارو ومیوه رو بچه دسمالی میکنه😑

دقیقا تازه چیزیم بگی ناراحت میشن خوب من اگه بچه دوست داشتم تا الان خودم دوتا می‌آوردم آخه چرا باید از  فوضولی بچه تو تو اتاقم ذوق  کنم ؟

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

رفتیم داروخانه یه پسر بی ادب همش میومد لباس بچمو میکشید مادرش یبار تذکر نداد اه بچمم میترسید میومد بغلم گریه میکرد بعد ادعای تمیزیش میشد با شالش دهنی کلمن بچه شو تمیز میکرد میگفت دست زدی رو صندلیا کثیفه دستات 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
رو نده بچه جاری منم اینجوری بود چندبار جدی برخورد کردم درس شد البته مامانش مادر شوهرم ناراحت شدن ولی ...

آره یه چندبار ناراحت میشن ولی نمیشه که آدم راحتی خودشو فدای بقیه کنه اخه تاکی؟

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕