2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

Www.ayande.com

باهر شماره تلفن یکبار میشه ثبت نام کنی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

چه میزبان بی فرهنگی اصلا نگران محیط، زیست نبود!؟   والا تو عروسی هاام دیگه کسی ظرف یکبار مصرف استفاده نمیکنه 

غذای داغ توی این ظروف آخه؟!!!  

یا مهمون دعوت نکنن یا درست پذیرایی کنن.  

خستگی و بچه کوچیک و...  بهانست 

زن باید کدبانو و با سلیقه باشه.  

منم کاملاا به استارتر حق میدم. 

بسته بالای سر گیسوان  چه هیبتی‌ست!  کشته اند هر که را راوی جنایتی ست🌱🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بهترین کازو کرده من ب شخصه دوس دارم جایی دعوت میشم تعداد از ۱۰ تا بالا بود کلا یک بار مصرف بخرن چون واقعا جمو جور کردن شستن ظرف عذابه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست....
چون احتمالا جایی هستن متوجه وخامت حال زمین نیستن.یا اینهمه مشکلات زیست محیطی رو نمیبینن.دو سال دیگه ...

این یه بخش قضیه اس ، طرف دیگه ی ماجرا اون آدمای مغرور و خودخواهی هستن که به خاطر راحتی و آرامش خودشون حاضرن همه چی رو فدا کنن، با خودشون میگن محیط زیست؟ به جهنم که داره آلوده میشه فدای یه تار موی سرم🤡

دیگه الان بچه ها هم میدونن این  گرمای بی سابقه تو تابستون و آلودگی ناشی از گازهای گلخانه ای تو زمستون شوخی بردار نیست ، الان دونه به دونه ی لامپ هایی که روشن میکنیم یه درجه کولر و شوفاژ کلی تاثیرگزاره ...

بعضیا یه جوری همه چی رو اسراف میکنن و نشونه باکلاسی میدونن انگار مسابقه اس

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

اسی حق داری منم باشم ناراحت میشم، ولی غذا نخوردن شما هم اشتباه بوده، میتونستید بخورید ولی بعدش یجوری بهش بفهمونید کارش بد بوده، راستی کسی برای نخوردن شما چیزی نگفت؟ میزبان متوجه ناراحتیتون شد؟ 

اونی که شما دیدی رستورانه و توی فیلم توی رستوران هست که اینجور میکنن نه توی خونه. خارجیا خیلی ساده ز ...

خارجیا اصلا یکبار مصرف استفاده نمیکنن چون به سلامت خودشون و محیط زیست اهمیت میدن همین استفاده از ظروف یکبار مصرف مختص جهان سومه که میگید حالا هم همه مدافع استفاده از یکبار مصرف شدن نمیدونن چه ظلمی در حق خودشون و بچه هاشون میکنن

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

حالا یک سوال 

اینکه تو ظرف یک بار مصرف ریخته، اشتهای شما کور شده ؟ یعنی بیرون تو ظرف یک بار مصرف نمیخورید ؟ یا کلا تو ذوق تون خورده و نخواستین غذا بخورین ؟

من خودم امکان نداره سفره و ظرفام یکبار مصرف باشه .حتی مهمونی 30 نفری هم دادم ولی ظرف گذاشتم .چون حسم بهتره .ولی برخی حوصله ندارند .اگر ببینم یک بار مصرف میذارند میخورم و ناراحتم نمیشم.

دنیا دو روزه ارزش نداره برای این موارد ناراحتی ایجاد شه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

جالبه ۹۰ درصد گفتن کار بدی نکرده ولی بنظر من واقعا کارش زشت بوده مهمان دعوت کردن اداب داره من خودم ا ...

قرار نیست همه دنیا خوشایند ما زندگی کنن پذیرایی کنن رفتار کنن خب هر کسی یه جوریه آدم یا نباید بره اگر ناراحته یا وقتی رفت حداقل نون نمک کسی خورد غیبتش نکنه طلبکار نباشه