2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
ببین منکه میزنهاروری دارم و برای مهمون زیربشقابی میزارم اما برای همون میز هم سفره پارچه ای دوختم چها ...

کارتون عالیه 

اما من باید برای مهمونی های تعداد بالا سفره پهن کنم.

از طرفی من هم ظرفها رو میریزم ماشین، اما هنگام جمع و جور کردن ظرفها سر سفره، چند تا لیوان میشکست.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

سفره پارچه ای بگیر خیلی شیکه بو هم نمیگیره قشنگتر هم تمیز میشه به محیط زیست هم آسیب نمیرسونه

باید امتحان کنم

حداقل برای دم دست خودمون

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی بدم میاد چون زباله به طبیعت اضافه میشه... پس بهتره مصرف نشه و کسی که مصرف میکنه فکر نکنه خ ...

اصلا سفره پارچه ای های خوشگل هم هست که میشه تکوند بعد هم اگه کثیف بودتوماشین شست پلاستیکیا واقعا به طبیعت ضرر میزنن حتی مشمازباله نمیخرم ازپلاستیکای میوه استفاده میکنم یا گاهی میوه فروشی که میرم ازخونه پلاستیک میبرم فقط یکم حوصله میخواد دیگه خیلی باسلیقه باشیم چندتا کیسه پارچه ای برا میوه بدوزیمم خوبه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

منم اینقدر بدم میاد جایی بریم سفره یک بار مصرف بندازن ،من مهمون میاد ظرفای جدا دارم که گرون و خوشگل هستن و سفرهی قشنگ که مهمون از غذا خوردنش لذت ببره و بدونه براش احترام قائلم و بهترین چیزامو براش آوردم نه که برداری هرچی پلاستیکیه بزاری سر سفره منم بودم نمی‌خوردم 

الان چون ظرف یکبار مصرف بوده بهت برخورده؟!؟

آره چرا برنخوره دایی من میلیاردر بعد دوسال رفتیم خونشون همه چی یبار مصرف..

یه بار مصرف معمولا برای بیرون شهرو مسافرت استفاده میشه نه مهمونی که بعد دوسال اومده خونت

استفاده از قاشق و چنگال یکبار مصرف دیگه واقعا زشته توخونه حالا پارک باشه باز یه چیزی! بقیه ظروف هم بستگی به راحتی با طرف مقابل داره! با مهمونایی که راحت نیستیم واقعا زشته همه نوع ظروف یکبار مصرف حتی سفره! حالا باز تولد و مهمونی بزرگ باشه یه چیزی!

ولی اینم زشته که مهمون با رفتارش نشون بده بهش برخورده! یا اینکه غذا نخوره! 

توی مهمونی ها ،یکبار مصرف رو ترجیح میدم به قاشق چنگالهایی ک دهن صدنفر رفته و..🥴🤢

اصلا با قاشق چنگال یه بار مصرف نمیشه غذا خورد 

حتی قاشق چنگال های پلاستیکی هست که رو ست پیک نیک هست و با لیوان پلاستیکی 

اونا رو هم من متنفرم 

اصلا با اونا غذا کیف نمیده 

بعد مگه شما ظرف هاتون تمیز 👉 نمیشورید؟ 

یعنی تابحال هیچ کس رو دعوت نکردید؟