2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
دقیقا ☺️ ولی انگار بعضیا کلا توی این حالتی که گفتی بسر میبرن خدا به همه آرامش بده 🌸

اره خوب همه مشکل دارن البته ب اندازه تحملشونه

فقط ی عده میتونن حال دلشونو خوب کنن و مدیریت بحران بلدن ی عده ن 

ان شاءالله عزیزم ❤️

اینکه جهان سومی هستیم اوکی قبول  ولی ربطی ب این چیزی ک گفتی نداره از لحاظ تکنولوژی جهان سومی&nb ...

میز خارجیارو دیدین 

چند مدل قاشق برای یک نفر چاقو اینا میزارن 

بعد چجوری میشه با یبار مصرف غذا خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه جهان سومی هستیم اوکی قبول  ولی ربطی ب این چیزی ک گفتی نداره از لحاظ تکنولوژی جهان سومی&nb ...

قضاوت کردن بدون فکر هم از خصیصه های دیگه ایرانی هاست. شاید آبشون قطع بوده برای چند روز و اجبارا باید یکبار مصرف استفاده میکردن. شاید سرویسشون چندتاش شکسته و تک شده و هزارتا شاید دیگه. عادت به تندروی در قضاوت زشت ترین کار دنیاست.

میز خارجیارو دیدین  چند مدل قاشق برای یک نفر چاقو اینا میزارن  بعد چجوری میشه با یبار مص ...

اونی که شما دیدی رستورانه و توی فیلم توی رستوران هست که اینجور میکنن نه توی خونه. خارجیا خیلی ساده زیست تر از ما  هستن

من که دیسک کمر دارم نمیتونم زیاد وایسم دم سینک، حالمم از ظرف شستن به هم میخوره یعنی حاظرم ده تا فرش بشورم ظرف نشورم پس برای من طبعیه اگه راه داشتم این کارو میکردم😅😅

اره حالا همه به کنار قاشق یکبار مصرف ظلم بزرگیه😂😂😂😂😂 اصن نمیشه باهاش مرغ یا کباب نصف کنی خم می ...

اره قاشق خیلی بده حالا این خوبه من یجا بودم ازین جا غذایی به سبک هیئت بما غذا داد توشم یه تیکه جوجه خشک بود من ناراحت نشدم ولی گذاشتم به پای بی سلیقگی اینا از بی سلیقگی خانم خونست یادمه خواهرشوهرم گفت واسه من توی بشقاب بیارید نمیتونم بخورم یجورایی خیلی بهشون برخورد

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اونی که شما دیدی رستورانه و توی فیلم توی رستوران هست که اینجور میکنن نه توی خونه. خارجیا خیلی ساده ز ...

خب منم برای مهمان گفتم 

چرا مهمان دعوت میکنن یعنی ندیدی تو فیلم ها چند مدل قاشق گذاشتن یکی سوپ یکی دسر یکی برنجی استیکی 

اره قاشق خیلی بده حالا این خوبه من یجا بودم ازین جا غذایی به سبک هیئت بما غذا داد توشم یه تیکه جوجه ...

خواهر شوهرت خیلی خوب بوده روش شده بگه 

من باشم سرمم بالا نمیارم روم نمیشه 😂 😂 😂