2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چی فکرای میکنی مگ چیه خب  برعکس فکر خوبی کرده ۶ ساعت پای  سینگ نمی ایسته ظرف بشوره  گردن براش نمونه بعدم ب نفع تو شد چرا؟چون دیگ نمیخاس بری کمک برای ظرف شستن  اونم تو رو دوایسی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
ببخشید خندم گرفت گفتی باد پنکه ظرفارو میبرده

باد کلر خخ

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
۳۰نفر البته ظرفای ی بارمصرف شیک ازاین معمولیا ک بادمیبره نبود چون کولرمنم اتفاقا رو وسایل بود 😁😂😂

خب سی نفر اونم تولد فرق داره با هشت نفر یه برنج و خورشت ظرف زیادی نمیخواد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا من ازین بدم میاد بعد شام همش تعارف ظرف شستنه....

یا اینکه مهمون خودشیرینی کنه بگه فلانی بیا ظرفاش و بشوریم!!!

یعنی اتیش میگرما😒

یک بار مصرف بهتره 😆😆😆

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....
عجیب بود ک فقط یکی دونفر ب محیط زیست اشاره کردن... خیلی عجیب بود... انگار ما فرهنگ رو فقط ب لبخند زد ...

منم همش می خواستم بگم واقعا حیفه استفاده از این ظروف ی بار مصرف

هم ضرر داره کلی ولی دیدم هیچکی اشاره ای نکرده 

واسه مهمون اونم به این تعداد واقعا ته بی فرهنگی و بی کلاسیه این کار 

چقدم که اسیب به. محیطزیست میزنه

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اتفاقا هم‌ چینی دارم هم آرکوپال گلم  اونموقع که ازدواج کردم اینقدر ظرف یه بار مصرف مد نبود و ض ...

فرهنگ؟!!استفاده از ظروف یکبار مصرف و آسیب به طبیعت شده فرهنگ نهایت استفاده از ظروف یکبار مصرف تو مهمونی میتونه سفره یکبار مصرف باشه