2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست
حالا بده شما راحت ظرف نشستی  ول کنید بابا هر خونه ای ی آدابی داره  من خودم سفره ی بار مص ...

دقیقا سفره شستن تو اپارتمان خیلی کار سختیه،خدا خیرش بده هر کی یکبار مصرف رو اختراع کرده😅🤣

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
با لیوان کشتی میگیرن مگه مهمونیای عید خونه مامانم چند سری هست هرکدوم بالای سی نفر مهمون میاد بشقاب ق ...

بخدا🥺 

جونم شکست 

ی نعلبکی هم شکست 

البت کلییییی ظرف بودا 

همه چیو شستن حتی وقتی ظرف میشستن اب چکه میکرد کف پخت رو شستن و خشک کردن😂 

ظرفارمم خشک کردن و گذاشتن سر جاش 😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا🥺  جونم شکست  ی نعلبکی هم شکست  البت کلییییی ظرف بودا  همه چیو شستن حتی ...

دستشون درد نکنه فقط ایندفعه بگو عجله نکنید کسی دنبالتون نکرده ظرف از خودتون نیست دست و پا که از خودتونه😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من تو مهمونی ظروف یبار مصرف رو ترجیح میدم مخصوصا قاشق و لیوان چون وسواس دارم و حالم از قاشق و لیوان ...

همین ظرف مسافرتیایی ک داریم ک یکم خب لایکوش ضخیم اره 

اونا قاشقش تیکه میشه چ برسه قاشق یکبار مصرف 

من تووایتکس میخیسونم بعد میشورم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

یبار مصرف که چندشتره موقع تولید موقع بسته بندی هزار نفر بهش دست زدن تو مغازه هم فروشنده دست میزنه می ...

به همشون که دست نمیزنه یه عالمه ظرف رو هم چیده شدن دونه دونه که بلند نمیکنه دستشو بماله بهشون بعد بره ظرف بعدی

همه رو با هم میشمره

{ جانی دپ سابق }
دستشون درد نکنه فقط ایندفعه بگو عجله نکنید کسی دنبالتون نکرده ظرف از خودتون نیست دست و پا که از خودت ...

😂 

بنده خدا ها دخترم ی سالش بود اومدن 

الان پنج سال و نیمشه 

به همشون که دست نمیزنه یه عالمه ظرف رو هم چیده شدن دونه دونه که بلند نمیکنه دستشو بماله بهشون بعد بر ...

از کجا معلوم اونکه شما میخوری رو دست زده یا نه من اگه لیوان و قاشق یکبار مصرف مجبور باشم استفاده کنم حتما میشورم قبل استفاده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
از کجا معلوم اونکه شما میخوری رو دست زده یا نه من اگه لیوان و قاشق یکبار مصرف مجبور باشم استفاده کنم ...

خب منم جایی باشم که بشه شست حتما میشورم

ولی اونجا وسط مهمونی نمیشه

{ جانی دپ سابق }
خب منم جایی باشم که بشه شست حتما میشورم ولی اونجا وسط مهمونی نمیشه

همون دیگه اگه میزبان کثیف باشه یکبار مصرفشم کثیفه پس تصور اینو نداشته باش یکبار مصرف استفاده کنن برای تمیزیه اتفاقا اونیکه از تنبلی یکبار مصرف میاره مشخصه زیاد به اینجور مسایل حساس نیست و بیشتر نیاز به شستشو داره ظرفایی که میاره 

جالبه ۹۰ درصد گفتن کار بدی نکرده ولی بنظر من واقعا کارش زشت بوده مهمان دعوت کردن اداب داره من خودم از روز قبل از مهمونیم تمام ظرفامو در میارم دستمال میکشم و با هم ست میکنم ۶ تا سرویس ظرف دارم هر سری یه طرحی با قاشقای متفاوت و پارچ لیوانای متفاوت میچینم بعد از اتمام شام هم همشونو میچینم تو ماشین و چایی میریزم کنار مهمونا میشینم تازه مادرم ماشین ظرفشویی نداره همون لحظه همشونو با دستمال کاغذی پاک میکنه سینک رو غرق اب جوش میکنه همشو میچینه‌توشون تا روز بعد صبح زود همشونو میشوره والا نمی ارزه ادم بخاطر ظرف شستن اینجوری بی احترامی کنه من حتی بیرون و گردش هم یکبار مصرف استفاده‌ نمیکنم سرویس پلاستیک فشرده داریم همه چی داره همونو میبریم برگشتنی هم میشوریم