2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

وا تو چیکار به ظرف مردم داری 

دیگه خیلی فضول و پرتوقعی 

و سطح فرهنگت پایینه که ظرف یکبار مصرف را بد میدونی ...

متاسفم   

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من لوازم یک بار مصرف برای وقتی که فامیلهای نزدیک زیاد رفت و آمد دارن، یا یکی سرزده میره مهمونی، یا مهمونها خیلی زیاد هستن 

وقتی آدم کسی را دعوت میکنه باید همه چیز را به بهترین شکل انجام بده (غذا، اخلاق، ظروف و نظافت خونه و...) 

وا چه ربطی داره ؟ 😐

شاید بنده خدا از صبح تا حالا داشته برای شما خونه رو تمیز و مرتب می‌کرده غذا درست می‌کرده و ...

دیگه خسته بوده از ظروف یکبارمصرف استفاده کرده ! 🙄

حالا چه ایرادی داره ؟ 🤔

انقدر سخت نگیرید حرف در نیارید لطفاً 🙂🤝🏻

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

جالبه ۹۰ درصد گفتن کار بدی نکرده ولی بنظر من واقعا کارش زشت بوده مهمان دعوت کردن اداب داره من خودم ا ...

مهمونی رفتن هم آداب داره عزیزم....نباید انقدر تو کار دیگران اظهار نظر کنیم ، یکم فرهنگ نیازه که سرمون تو کار خودمون باشه و بدونیم قرار نیست همه مثل هم باشن 

مخم سوت کشید اکثرا میگن از ظروف یبار مصرف استفاده بشه بهتره 

خوب آی کیوها این همه هزینه برای ظروف یبار مصرف میکنین تهش هم این زمین کوفتی و زندگی حیوانات رو نابود میکنین هم خودتون سرطان میگیرین 

اگه گشادین نمیتونین بشورین خب ماشین ظرف شویی بخرین هم نمیخواد کلی هزینه ظروف یبار مصرف بدین و هم در مصرف آب و زمان خودتون صرف جویی میشه 

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

چقدر ادایی هستین 🙄 

حالا خودتون چطور پذیرایی میکنید

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

این ی نوع بی احترامیه تو هنوز ب این درک نرسیدی بفهمی

همین که تو به این درک رسیدی حرفای خاله زنکی بگی و تو مسائل شخصی دیگران که انتخاب نوع ظرفشه ، اظهار نظر کنی کافیه ....بهتره تو سطح فهم خودت یکم کار کنی عزیزم