2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188539 بازدید | 1093 پست
درباره ی تبریزیا هیچی اما درباره ی خونواده ی شوهرم همه چی گفتم با اون خانم درددل میکردیم وسط صحبت اص ...

خبب بعضی جاها یسری رفتار غالب دارن

که شاید تو فرهنگای دیگه پذیرفته شده نباشه

چه میدونم مثلا انقدی که تو یزد و‌تبریز طلا میخرن خانوماشون ، خانومای تهران نمیخرن بجاش خنزل پنزل واسه خونشون میخرن و به این که راحت تر زندگی کنن فکر میکنن جای طلا جم کردن 😅😂

حالا هر کدوم رفتار اونیکیو نقد میکنه

یا مثلا الان تو نسل ما

همین ظرف یبار مصرف گذاشتن تو مهمونی و اینا اصلن مهم نیست

نمیان دنبال زیر بغل مار بگردن.،

همین که دور هم خوش بگذرونن کافیه براشون

ولی تو فرهنگا و نسلای دیگه شاید مهم باشه هنوز مثل تاپیک این خانوم که میگه لب به غذا نزدع

ببخشید خندم گرفت گفتی باد پنکه ظرفارو میبرده

سلام تروقران هرکی اینو میبینه گزارش بزنین حذف بشه خواااهش میکنم با گزارش شما مشکلم حل میشه😔😔https://www.ninisite.com/discussion/topic/11461214/خواهش-میکنم-بیاید-خواهرم-دکتر-گفته-میمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مظلوم نمایی نکن دیگه. توهین قومیتی کردی عزیزم. همش تبریز تبریز.. پست هات هست که.  حالا هی ...

نبخدا نکردم اگه جواب بدی دادم در جواب ادامه توهین اون خانم بود اول صحبتای ما هیچ کس تبریزیا رو جمع نبست

نبخدا نکردم اگه جواب بدی دادم در جواب ادامه توهین اون خانم بود اول صحبتای ما هیچ کس تبریزیا رو جمع ن ...

نمیفهمی دیگه دست خودت نیست 

ادم دلش برای اطرافیانت میسوزه که با یه حرف ساده چطوری فحش میدی و خودتو نشون میدی 

به اعصابت مسلط باش برا خودت بده ما که دیدیم چی هستی اینجا 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
واقعا بعضیا رو درک نکردم بی احترامیه نمیدونم چیه چ اشکالی داره مهم اینه دور هم خوش باشیم والا من مهم ...

اره واقعا 😬

ولی خدایی نمیدونم چرا ازون بخشش که بچه میزبان مسئول گرفتن ظرفا شده بود خندم گرفت 😂😂😂😂

نبخدا نکردم اگه جواب بدی دادم در جواب ادامه توهین اون خانم بود اول صحبتای ما هیچ کس تبریزیا رو جمع ن ...

اوکیه دیگه. باشه من قبول کردم اشتباه کردم. دیگه به هم توهین نکنید تو رو خدا و با هم مهربون باشید. الان من واقعا دارم از عذاب وجدان میپیرم که باعث بحث و دعوای شما دو نفر شدم.💔 بحث رو تموم کنیم تاپیک اسی رو هم چند نفری به فنا دادیم😂

وسواس یه بیماریه ! قاشق چنگال مخصوص خودتو بزار تو کیفت مهمونی دربیار

الان  دلیل توهین شما چیه؟ 

ضمنا به هیچ عنوان تو این شرایط گرونی  برای غذا خونه ی کسی نمی‌رم حتی اگه دعوت کنند با بهانه ای رد میکنم 

نمیفهمی دیگه دست خودت نیست  ادم دلش برای اطرافیانت میسوزه که با یه حرف ساده چطوری فحش میدی و خ ...

قربونت برم .. از تو هم خواهش میکنم دیگه بحث نکنید تموم بشه این بحث. به خاطر من ناشناسی که شروع کننده این بحث بودم و ناخواسته دلیل دعوای شما شدم.💔

نه چرا حرص بخورم اخه توهین نکردم که فقط تعجب میکنم صدبار توضیحم دادم نمیفهمه اگه توهین کرده بودم خود ...

نی نی یار عزیز اگر اومدید صفحه ۵۰ و ۵۱ که این کاربر علنا کلی فحش داده رو بخونید و رسیدگی کنید تا مجبور به بحث با این افراد نباشیم تو سایت 

خبب بعضی جاها یسری رفتار غالب دارن که شاید تو فرهنگای دیگه پذیرفته شده نباشه چه میدونم مثل ...

همون دیگه دقیقا حرف منم همینه فقط چون پرسیدم اهل کجان برداشت ملت اینشد که اهان گفتی تبریزیاو..ما خودمون اهل تجملاتیم بقولی طلا و مراسم و سفره چیدن و.. اما خب خونواده شوهره من اهل هیچ کدوم نیستن هرپولی میاد دستتشون میدن زمین و باغ و ملک یجورایی از چیزی که دارن نمیخورن و بهره نمیبرن شوهرمم میگه ادم تا زنده س خیر مالشو ببینه نکه سفت بچسبه بمونه برای خدا بدونی چی و کی

قربونت برم .. از تو هم خواهش میکنم دیگه بحث نکنید تموم بشه این بحث. به خاطر من ناشناسی که شروع کننده ...

اخه بی نهایت پوروئه خوبه پستا پاک نمیشه که همه ببینن چقدر فخش داده و توهین کرده بمن و الانم ژست مطلوما گرفته 

میدونی چون دیگه جدیدا رفت و آمدا کم شده خیلیا برا جهیزیه شون چند دست ظرف و ظروف نمیخرن یا چنددد متر ...

مننم کلا از سفره خوشم نمیاد 😬

معمولا غذا رو‌ یه میز سرو‌ میشه 

ظرفم جلو کسی نمیچینیم 

میذاریم بغل میز دیگه هر کی هر چی بخواد ورمیداره دیگه

اخرشم اگر مهمونی زیاد باشه واقعا یبار مصرف بهتره