2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

کارشون واقعا زشته.اونایم که میگن شاید طرف خسته بوده باشه ،خب مهمونی نگیره کی مجبورش کرده.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

احتمالا وسواس دارن .زنو‌شوهری رو‌میشناسم از بس وسواس دارن ،غذا فقط از بیرون میگیرن .هیچوقت تو ظرفهاشون غذا نمی‌خورن .همش یه بار مصرف .گاهی یه کارگر میاد غذا میپزه و می‌ره و اینا تا یه هفته تو یه بار مصرف اونارو میخورن .

بیماریه دیگه .وضع مالیشونم عالیه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من حق باتو بود استارتر...اینکه انتظارنداشتی اینجوری پذیرایی کنه یعنی هم ازش قبلا خوب پذیرایی کردی هم توان مالیشو داشته فقط بخاطر بی اهمیت جلوه دادن مهمون و خودخواهی خودشون اینکارو کردن...من سالی یکی تا دوبار هرکس ممکن بیاد خونموولی خب نهااااایت تلاشمو برای خوشمزه شدن غذا و خوب پذیرایی کردن میکنم...بعد یبار رفتیم خونه ینفر ساعت دو تخم مرغ با یه سبد سبزی وسط سفره اورد...من تا یکسال تو شوک بودم...میخاستمم همون کارو بکنم وقتی اومد خونم ولی نتونستم

ببخشید خندم گرفت گفتی باد پنکه ظرفارو میبرده

وااای اره چ بانمک تعریف کرد .منم ازتنبلی گاهی لیوان ازون پلاستیکیا میارم سرسفره .یامیفتن یابادمیبره بچهامومیگم یکی یدونه دستتون بگیرین😄

وا خب شاید شرایط ظرف شستن نداشته والا ما سه نفریم از تنبلی مادرم گاهی اوقات ی بار مصرف میاره خب چیه مگه 

ما برای جلسه ام میشه همه چی ی بار مصرف میگیریم فقط جا خورشتی و برنج رو ظرف چینی استفاده میکنیم .دنیا داره به سوی راحتی میره

....

میتونست قاشق و بشقاب رو حداقل یکبار مصرف نیاره

اما واقعا من برام اهمیتی نداره

اگه یه جا برم اون روی باز میزبان  و میزان صمیمیتش برام مهمه اینکه بهم خوش بگذره 

حالا با هر ظروفی پذیرایی بشم ناراحت نمیشم اصلا 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من و کلا خانواده خودم و همسرم تو مهمونیها سفره یکبار مصرف میندازیم چون دیگه نیاز نیست کسی خم بشه سفره پاک کنه تو مهمانیها سفره پاک کردن واقعا سخته . قبلا که یکبار مصرف رواج نداشت یکی از آقایون سفره رو پاک میکرد تا خانمها معذب نشن . الان راحت شده و خیلی هم خوبه . تو جمع خانواده خودم چون جنوبی هستیم و ماهیهایی داریم که بوش زیاده موقع خوردن اون ماهیها خصوصا ماهی صبور ( جنوبیها میدونن چه ماهی رو میگم ) بجز سفره از لیوان یکبار مصرف هم استفاده میکنیم .  ولی بشقاب و قاشق و چنگال تا حالا استفاده نکردم بجز پیک نیک که اونم بیشتر ظروف ملامین میبریم و بعضی ظرفها رو یکبار مصرف

بنظرم دلیلی نیست که بخوای ناراحت بشی و غذا نخوری..الان خیلی ها از ظروف یبار مصرف استفاده میکنن،چه تو ...

ولی خیلی ضرر داره 

سرطان زا هست  

مواد خوب به کار نمیبرن 

هم واسه محیط زیست ضرر داره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اره باد کولر میخورد سفره و لیوان و ظرفا رو همه روباهم باد میبرد! بچش هی باز پهن میکرد

همسر من عمرا  تو  ظرف یکبار مصرف 

غذا بخوره 

حتی نمیزاره من  سفره ی یکبار مصرف بخرم  

میگه خیلی ضرر داره 

خودمم طرف دار محیط زیست 😁

حتی نایلون و پلاستیک رو تفکیک میکنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الان چون ظرف یکبار مصرف بوده بهت برخورده؟!؟

خدا لعنت کنه خونواده شوهرمو،به خاطر ظرف یکبار مصرف سالاد یک ماه خونمو تو شیشه کردن،بچه نوزاد شیر خوار داشتم ،یک ماه شیر جوش به بچم دادم

الهی به حق ناراحتی هایی که بچم تو اون مدت کشید خدا از چشاشون دراره

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

من متنفرم از یکبار مصرف و اینکه یکی دعوتم کنه از بیرون غذا سفارش بده،به نظرم این یک نوع بی احترامی به مهمانه

خودم وقتی کسی رو دعوت میکنم چندین ساعت پای گاز سعی میکنم بهترین غذاها رو بپزم و از بهترین ظروفم استفاده کنم

اگر بنا به خوردن غذای بیرون باشه خب میرم رستوران اگه بخوایم ظروف یکبار مصرف که عامل هزار تا بیماریه استفاده کنیم خب دعوت نکنیم مگه مجبورن

بنظرم اینم از تاثیرات منفی نی نی سایته

پذیرایی با ظرف یکبار مصرف رو به عنوان بی احترامی به مهمون جا انداختن! 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚