2777
2789
عنوان

فقط خوشگلا بیان تو تاپیک🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست
شماخودتو اذیت نکن عزیزم بجاش از ایده هات بگو فیض ببریم برای غدیر

بنظرم تهیه ی یک هدیه ی خوب برای بچه ها که اونا رو ذوق زده کنه کار خوبیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا ولنتاین که میشه خودشونو تیکه میکنن که چیه مگهههههههه بزارین شاد باشیم بعد خودشون تو این مواقع د ...

عزیزم من چیزی نگفتم فقط از لفظ بزرگترین استفاده کردم خواستم یاداوری کنم ما ایرانی هستیم درسته عید های عقیدتی برای هر شخص مهمه اما جشن های ملیتی رو نباید کوچیک کرد 

یه عده منفی نگر همیشه افسرده وجود دارن که تحمل شادی بقیه رو ندارن

چکار به بقیه داری عزیزم دلت شاد باشه شما کارخودتو بکن مخالف همیشه بوده و هست و خواهد بود الان تمرکزتو بذار برای شادی و نشاط عید بزرگ غدیر توجه به حاشیه هانکن💞🥰

نمی‌دونم چرا تو تاپیکای ولنتاین پیداتون نمیشه 

آفرین 👌🏼 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

چکار به بقیه داری عزیزم دلت شاد باشه شما کارخودتو بکن مخالف همیشه بوده و هست و خواهد بود الان تمرکزت ...

👌🏼👌🏼👌🏼دلم براشون میسوزه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم من چیزی نگفتم فقط از لفظ بزرگترین استفاده کردم خواستم یاداوری کنم ما ایرانی هستیم درسته عید ها ...

من عید نوروز رو کوچیک نکردم حتی نوروز تو روایات هم اومده منکر نوروز نیستم ولی این عید از نظر همه ائمه ما بزرگ و باشکوه باید برگزار بشه همه  بزرگی امیرالمونینمون و بشناسن 

عزیزم کسی چیزی نگفت هر کسی هر عقیده ای داره جشن میگیره کاری هم نداریم  ولی بزرگترین عید ایرانی ...

بزرگ ترین عید از نظر ما عید غدیره.دیگه شما هرطور دوس داری فکر بکن.

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
شماخودتو اذیت نکن عزیزم بجاش از ایده هات بگو فیض ببریم برای غدیر

چند سال پیش خواب دیدم برای عید غدیر دارم شله زرد میپذم از اون سال شله زرد میپذم شدا به مقدار کم و تقسیم میکنم این شده پای ثابت عید غدیرام

پارسال هم شکلات بسته بندی کردم و با دست نوشته از جمله حضرت علی بردم پیاده روی غدیر پخش کردم 

امسال هم خدا کمک کنه میخوام در حد وسعم غذا بپذم پخش کنم 

انشالله قیامت حضرت علی به دادم برسه که وضعم خیلی خرابه

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...