2777
2789
عنوان

آیا خانومای نی نی سایت بیشتر طرفدار مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 60 پست

اینجا فقط قشنگ حرف میزنند و طرفدار زن هستند نه طرفدار مرد 

ی طوری از آقایون بد میگن انگار عامل بدبختی تمام دنیا مردا هستند و بعد روز بزرگداشت کوروش همه تبریک میگن.(بحث سیاسی منظورم نیست)

اینجا به ظاهر طرفدار عدالت ان اما هم بشدت مرد ستیزن هم به ظاهر دلسوز زن ها 

اما خانم ها منطقی و عقلانی نظر بدن هم دیدم آقایونی هم دیدم واقعا خوشم اومده از نظرات شون... اما محدود در کل 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرنوع کتک زدن به هر علتی خشونت علیه زن وزن ستیزی هس

کتک رو شوهرش زده کاری به اون ندارم

استارتر داره میپرسه آیا اینایی که حق رو ب شوهر دادن زن ستیزن یا نه

بنده هم گفتم نه چرا؟

چون واقعا حق با شوهره بوده نباید خانومه تو خیابون غرورشو میشکست ولی به هیچ عنوان کتک زدنه زن رو حتی به علت خیانت قابل قبول نمیدونم

آواکادو سایت🥑                                                            

بله زن ستیزی هسولی چون تعدادشون زیاد هسبهتره باشون دهن به دهن نذاریگله ای میریزن سر آدم

کسی از کتک زدن دفاع نکرد هر کی دفاع کرد اره زن ستیزه. ولی زنو و شوهر باید بلد باشن مشکلاتشون رو حل کنن نه اینه تو کوچه خیابون لوس بازی راه بندازن یا مامان پسره رو وارد ماجرا کنن بنظر من هر دوشون لوس و نابالغ بودن 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

تحت هیچ شرایطی کتک زدن خانوم قابل توجیه نیس ولی واقعیتی ک هست الان خیلی از خانوما کلا غر غرو شدن اکثرا هم سرهیچ به هیچ غرمیزنن و فضای رابطه زن و شوهری به مرور کمرنگ و بی انگیزه میشه.

هرگِردی،گردونیس...

منم اونجا نظر دادم جفتشون مقصر بودن بیاین دفاع الکی از یه جنسیت خاص رو کنار بزاریممنطقی باشین شرایط ...

بله عزیزم موافقم باهاتون اوضاع مالی سخته ولی حتی اگه فرض کنیم خانوم خودخواهه کار اون اقا اشتباه تر بوده  اون خانوم از نظر شرعی و قانونی تو ایران زندگی میکنه و وظیفه نداره به آقا پول بده از طرفی هم تو خارجی که زن و مرد با هم پول همه چی رو میدن و  خیلی جاها بعد طلاق اموال تقسیم میشه مردی که زنشو تو خیابون بزنه مجرمه

تحت هیچ شرایطی کتک زدن خانوم قابل توجیه نیس ولی واقعیتی ک هست الان خیلی از خانوما کلا غر غرو شدن اکث ...

چه ربطی داره یعنی اگه شما با اعصاب خورد از سر کار بیای الکی سر خانومت غرغر کنی باید کتک بخوری؟

چه ربطی داره یعنی اگه شما با اعصاب خورد از سر کار بیای الکی سر خانومت غرغر کنی باید کتک بخوری؟

دقیقا من امروز همینجوری شدم. همه تو تاپیکم اومدن نوشتن خب با شوهرت حرف نزن بهش آبمیوه بده. خدایی چ ربطی داره مگه میشه شوهری ک صبح میره سرکار ۷ شب میاد خونه ۱۱ شب هم میخوابه تو این ۳ ساعت هیچی باهم حرف نزنیم خوب اینم شد زندگی!

نه گفتم ک کتک زدن هیج توجیهی واسه ی انسان نداره.ولی طبق تجربه ای ک ازدوستام دارم و خانوماشون جوری غر میزنن بهشون ک من دلم میسوزه به حالشون ک چقداز درون ناراحت میشن.

هرگِردی،گردونیس...

دقیقا من امروز همینجوری شدم. همه تو تاپیکم اومدن نوشتن خب با شوهرت حرف نزن بهش آبمیوه بده. خدایی چ ر ...

نه اینا مشکلشون اینه یه زنی میخوان فقط سرویس بده ولی نه پول بخواد نه بپرسه کجا بودی با کیا بودی اگه بگی میشی زن غرغرو و اه و پیف

حق با خانومه ولی نباید تو محل داد و بیداد میکرد

نمیدونم طرفداری نمیکنم ولی شاید صبرش سر اومده

مردی که تو ملا عام از ترس آبرو دست روت بلند کنه شاید تو زندگی مشترک خیلی کارای دیگه کرده؟

نه اینا مشکلشون اینه یه زنی میخوان فقط سرویس بده ولی نه پول بخواد نه بپرسه کجا بودی با کیا بودی اگه ...

جرعت نداشتم بهش بگم این کلیدا واسه کیه.از سر شام پا شد رفت بهم گفت میزنم توددهنت 

هزار تا اخم و تخم بهم کرد خونه پدرم اینا.

بعد اومدیم خونه خودمون چنان گلومو گرفت فشار داد خودمم لوزه دارم داره میترکه گوشمو گلوم از درد‌

بعد اینجا تاپیک زدم بهم گفتن خب باهاش حرف نمیزدی یعنی چی باهاش حرف نمیزدی؟پس چیکار کنیم