2777
2789

بچه ها یه تاپیکی اینجا الان خیلی ذهنمو درگیر کرده شاید تاپیکم قفل بشه

چون تاپیکی که میخوام راجبش بگم تازه قفل شد..

یه خانومی تاپیک زد که شوهرم چون بی پوله و بهش از پول حقوق خودم نمیدم و تو خیابون سرش داد زدم زدتش و دهنش پر خون شده...

بعد اکثر خانوما اومدن داد زدن  تو ملا عام و پول ندادن خانومه رو سرزنش کردن و حتی حق رو به شوهره دادن...

به نظر شما این زن ستیزی نیست؟ 

جدی بدون هیچ توهینی فقط میخوام نظرتونو بدونم

چون قبلا هم تو تاپیکای مختلف دیدم که خانوما بیشتر حق رو به شوهری که خشونت به خرج داده میدن تا زن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار مردا نیستم، طرفدار حقم. به نظرم مقصر اصلی تو بحثا اونیه که اول شروع می‌کنه، ولی هیچی کتک زدن رو توجیه نمی‌کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من تو این قضیه بهش حق دادم که نخواد پول بده ولی از دعوا زنو شوهری تو خیابون بدم میاد بنظرم هم اسی هم شوهرش اخلاقاشون بچه اس بلد نیستن مشکلاتشون رو درست حل کنن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

منم اونجا نظر دادم جفتشون مقصر بودن بیاین دفاع الکی از یه جنسیت خاص رو کنار بزاریم

منطقی باشین 

شرایط مالی بده قیمتا هر روز دو سه برابر میشه حقوق ها ناچیزه زندگیا سخت شده کسی هم که وام و قسط داشته باشه از حقوقش چیزی نمیمونه اون آقا فقط خواستن ایشون تو خرج خونه برای یه مدت همکاری کنه درکش کنه که اینقدر این خانم بچه بوده همینکارم نکرده که هیچ داد و بیداد راه انداخته باز آقا کوتاه اومده وسط راه برگشته ایشونو سوار کنه باز ایشون بچه بازی در آورده و جیغ و داد کرده

و درکل کار اون آقا هم خیلی اشتباهه حق زدن نداره هرچی هم که بشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

اره حق رو میدن منم تاپیک زدم گفتم شوهرم گلومو گرفت خفم کرد گفتن بهش آبمیوه بده.تاپیکم ترکید

انرژی سوزونده خواهر باید تقویت شه واسه راند بعدی 😐

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بله زن ستیزی هسولی چون تعدادشون زیاد هسبهتره باشون دهن به دهن نذاریگله ای میریزن سر آدم

نه عزیزم زن ستیزی نیست که رفتار اون خانومم بد بوده نباید تو عموم سره شوهرش داد و بیداد کنه هرکسی غرور و شخصیت داره مرد و زنم نداره

اما واکنش شوهرش به شدت بد بوده هرچیم باشه نباید دست روش بلند میکرد

آواکادو سایت🥑