2777
2789
عنوان

فقط خوشگلا بیان تو تاپیک🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست
چند سال پیش خواب دیدم برای عید غدیر دارم شله زرد میپذم از اون سال شله زرد میپذم شدا به مقدار کم و تق ...

به به چقدررررر خوشحال شدم افرین ان شالله خودتو نسلت این راه و ادامه بدید 😍❤️🌸💞🥰

اون روزه عشقه و جهانیه برای همه هست...

صحیح !! 

مشکل از چشم هاییه که فقط به غرب دوخته شدن تا هر چیزی از اون طرف میاد بی چون و چرا قبولش کنن!

با یک اتفاقی که ۱۴۰۰ ساله استمرار داشته نمیشه مبارزه کرد و از بین بردش 😊😊

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ما فکرخودمون باشیم سربلند باشیم خداحواسش به بنده هاش هست ما ازخدا دلسوز تریم یعنی؟ 🤗

بلاخره بنده ها ی خدا هم باید به فکر همدیگه باشن😁خدا دوست داره💞

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم من چیزی نگفتم فقط از لفظ بزرگترین استفاده کردم خواستم یاداوری کنم ما ایرانی هستیم درسته عید ها ...

عزیزم بزرگترین ها برای هرکس اون چیزی هست که توی عقایدش مهم ترین و بزرگترین هست 

هر روزت به شادی 💘

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
صحیح !!  مشکل از چشم هاییه که فقط به غرب دوخته شدن تا هر چیزی از اون طرف میاد بی چون و چرا قبو ...

شما بودی هزارو چهار صد سال پیش؟

و همچنین مشکل از شماهاست ک هرچی میشه میگید غرب ینی یچیز یاد گرفتید طوطی وار تکرار میکنید

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
حالا ک اومدم:)

عزیزم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی در تاپیک ما به روی همه بنده های خدا بازه نمیشه منکر بنده خوب خدا بودنت بشی که میشه?قطعا روزی شما بوده ازطرف خداجانم که شماهم بین ما باشی خودتو ناراحت نکن دم عیدی خوشحال باش و بخند و حال خوبتو به بقیه هدیه بده ان شالله یه عیدی خوب هم شما از اقامون امیرالمونین بگیری ❤️😍🥰💞🌸❤️

عزیزم بزرگترین ها برای هرکس اون چیزی هست که توی عقایدش مهم ترین و بزرگترین هست  هر روزت به ...

درسته من معذرت میخوام ازتون عزیزان

منو و شما باهم هم وطنیم از همه بهم نزدیک تریم دشمنی و کینه بین ما نیست 

حرف من اشتباه بود امیدوارم هر روزتون عید باشه❤

شما بودی هزارو چهار صد سال پیش؟ و همچنین مشکل از شماهاست ک هرچی میشه میگید غرب ینی یچیز یاد گرفت ...

بابا ول کنین این حرفارو هی خودتونو ناراحت نکنین این حرفا اوقاتتونو تلخ میکنه بخندین دنیا براتون لبخند بزنه❤️😍🤗🤩

روی صحبتم با کسایی هست ک دارن جو تایپکو بهم میریزن‌.شما همونایی هستید ک تقی به توقی میخوره میاید میگید وایییی برای مغز ها ک پوسیدن.جا داره بگم اگر مغز خودتون پوسیده و زنگ زده نبود میدونستید که هرکسی اعتقادات خاص خودشو داره و سرمون باید تو زندگی خودمون باشه.شما حتی اگر مسیحی باشید سنی باشید هرچی باشید ب ما مربوط نیست پس شما هم خواهشا توی کارای ما دخالت نکنید و مسخره نکنید

نیست هیچ احدی لایق احترام..!