آدم تنوع طلب نمیشه کنار اومد همون بهتر رفت ..تو نه سال همین یکی بود ؟؟😃چه جالب
دقیقا همینه، واقعا خیلی دختر جالبی هنوزم برام میاد، با اینکه چندین بار کات کرده از من سرحال تره 😂😂 حالا من بعد اون یکبار با دختر دیگه وارد رابطه شدم و بعد اونم تصمیم گرفتم با کسی وارد رابطه نشم چون بهم ثابت شده آدمای این دوره حوصله و تحمل ساختن زندگی و ازدواج رو ندارن، ولی اون دختر تا یکسال پیشم که استوریاشو چندبار دیدم همچنان توی حال و هوای داداشی های خودش بود، اگه الان اون بخوادم من تصمیم به بازگشت به رابطه ندارم چون هم ذهنیتامون فرق داره و هم بقول شما آدم تنوع طلب درست نمیشه، ولی بزرگ ترین تجربه برای من بود و فراموش نشدنی
دقیقا همینه، واقعا خیلی دختر جالبی هنوزم برام میاد، با اینکه چندین بار کات کرده از من سرحال تره 😂😂 ...
خیلی ها اهل ازدواجن دوست با یکی آشنا شد تازه پسره شرایط مالی خاصی نداشت پراید داشت ولی دیگه خب ازدواج کردن 😃ازدواجی پیدا میشه هنوز از دوستی الکی چیزی در نمیاد
با اینکه خیلی زمان گذشته بود ولی تمام جزئیات رابطمون رو یادش بود من در اون حد یادم نبود هیچ کدوم رو. کلی گریه کرد و حتی گفت بچهدار نمیشن و داشت التماسم میکرد تو زندگیش بمونم. گفتم بچسب به زندگیت قدر خانومتو بدون من خونه خراب کن نیستم. هر چند سال یه بار همینجوری زنگ میزنه یا پیام میده محلش نمیدم میره
من هنوز موندم چطوری با چند نفرن من یک نفر هنوز پیدا نشده😃
حتی دوست دختر قبلیم هم یک اتفاق مشابه همین باعث شد جدا بشیم کلا یا شانسم به این شکل هست و یا دخترا خیلیاشون این مدل شدن، اونم پسری که سال ها پیش بهش ابراز علاقه کرد یهو بهش ریکوئست داد، یهو یه شب بهم گفت هیچ کس جز اون برام مهم نیست منم باهاش بهم زدم، ولی متاسفانه بعدا فهمیدم اون پسر باهاش نرفته که هیچ و اذیتش کرده، واقعا دوست نداشتم براش این اتفاق بیوفته، هرچند الان پخته تر شده