2777
2789
عنوان

فقط خوشگلا بیان تو تاپیک🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید اصلی نوروزه و بزرگترین عید

شما نظرتون محترمه میتونین قبول کنین میتونین نکنین ولی حضرت علی قرار بر جبران دارن تواین عید نگفتن عید نوروز جبران میکنیم و ضمانت 😍

شروع کردن باز اینا. استارتر یسریا جنبه این تاپیکا رو ندارن

اینا ولنتاین که میشه خودشونو تیکه میکنن که چیه مگهههههههه بزارین شاد باشیم بعد خودشون تو این مواقع دهنشون از همه باز تره 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
شروع کردن باز اینا. استارتر یسریا جنبه این تایپکا رو ندارن

عزیزم نظر هرکی براخودش مهم هست من پیشنهاد میکنم کسی اینجا اذیت میشه به نظر دهی ادامه نده و تاپیک های دیگه رو دنبال کنه قطعا حالش بهتره 🤗هرچند امیرالمومین دست رد به شیعه ش نمیزنه🤩❤️🥰

عید اصلی نوروزه و بزرگترین عید

عید غدیر عید نجات انسان ها از ظلمته پس بزرگترین عیده 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

اینا ولنتاین که میشه خودشونو تیکه میکنن که چیه مگهههههههه بزارین شاد باشیم بعد خودشون تو این مواقع د ...

شماخودتو اذیت نکن عزیزم بجاش از ایده هات بگو فیض ببریم برای غدیر

اینا ولنتاین که میشه خودشونو تیکه میکنن که چیه مگهههههههه بزارین شاد باشیم بعد خودشون تو این مواقع د ...

دقیقا.نمیدونم واقعا اگه اعتقاد ندارن چرا باید نظر بدن و مسخره کنن

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
عید ایرانیا نوروزه عزیزم

نمی‌دونم چرا تو تاپیکای ولنتاین پیداتون نمیشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

شروع کردن باز اینا. استارتر یسریا جنبه این تاپیکا رو ندارن

عزیزم کسی چیزی نگفت هر کسی هر عقیده ای داره جشن میگیره کاری هم نداریم 

ولی بزرگترین عید ایرانی ها نوروز نه غدیر چون لفظ بزرگترین رو اوردم خواستم بگم عقیده ی چیزه ملیت ی چیز دیگه عقیده متغییره ولی ملیت ثابت پس وقتی توی ی ملیتی هستیم اون عیدی که به ملیت ربط داره رو نباید کوچیکش کنیم

یه عده منفی نگر همیشه افسرده وجود دارن که تحمل شادی بقیه رو ندارن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان