2777
2789
عنوان

فقط خوشگلا بیان تو تاپیک🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست

من دلم میخواد سوت بخرم ببرم پیاده روی غدیر اونجا به بچه ها بدم 

صوت بزنن شادی کنن 

فقط میترسم پدرمادراشون عاقم کنن 😂😂😂😂😂😂 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی صحبتم با کسایی هست ک دارن جو تایپکو بهم میریزن‌.شما همونایی هستید ک تقی به توقی میخوره میاید میگ ...

اون افراد هم خدارو قبول دارن همه ما ته دلمون به امیرالمومنین ارادت داریم وقتی میخوایم پاشیم یاعلی میگیم دستمونو همه جا گرفته بیایم براهمدیگه دعاکنیم حال دلمون خوب باشه و ارامش باشه تو زندگی هممون 

عزیزم کسی چیزی نگفت هر کسی هر عقیده ای داره جشن میگیره کاری هم نداریم  ولی بزرگترین عید ایرانی ...

همین ایرانی اگر مسلمون باشه بزرگترین اعیادش میشه غدیر و فطر 

عید نوروزم برای هممون موجب جشن گرفتن و خوشحالی کردنه 

ولی حالا استارتر اومده عید به این بزرگی و مهمی (که کلی روایت داریم درموردش که اطعام بدین به فقرا،بچه هارو خوشحال کنید کمک برسونید )رو تاپیک زده نباید بیایم بگیم عید بزرگ ما غذیر نیست عیدمون نوروزه

شاد باشی

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

همین ایرانی اگر مسلمون باشه بزرگترین اعیادش میشه غدیر و فطر  عید نوروزم برای هممون موجب جشن گر ...

احسنت به شما همه این اعیاد برای شادی و نشاط ما مسلموناست ولی ارزش غدیر خیلی بالاتر هست ان شالله هممون از خود امیرالمومنین عیدیمون رو بگیریم و همنشین ایشون باشیم 

شما بودی هزارو چهار صد سال پیش؟ و همچنین مشکل از شماهاست ک هرچی میشه میگید غرب ینی یچیز یاد گرفت ...

مگه موقع ولنتاین شما بودی... اقلا عید غدیر ۱۲۰هزار شاهد داره که توی کتب مختلف ازش روایت شده.. حتی همون متفکرین غربی هم تاییدش کردن و درباره امیرالمومنین تحقیق کردن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مگه موقع ولنتاین شما بودی... اقلا عید غدیر ۱۲۰هزار شاهد داره که توی کتب مختلف ازش روایت شده.. حتی هم ...

ان شالله مهر امیرالمومنین به دل همه شیعیان بیفته و اگه هست قوی تر بشه این پیوند و عشق 

غدیرمبارک#  

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر