2777
2789
دلیلاش زیاده منطقیم هست فقط دنبال روشش میگردم

والله مشکلات هرکس از نظر خودش منطقیه ، اما اگر میدونستیم با مرگ و خودکشی همه چی حل میشه ، همه خودکشی میکردیم... و دیدم همه آدمای ک خودکشی میکنن لحظه آخر پشیمون میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چون الان خیلی ناامیدی میگی منم به این حد از ناامیدی رسیدم به خودکشی فکر نکردم ولی ارزو کردم ک ...

بخدا نماز خوندم سر قنوت خدارو قسم دادم به پیامبرش تمومش کنه نکرده

از کجا بگیرم؟داروخونه داره؟

ترامادول نخوری ها. نمیمیری.. احتمالش خیلی کمه. فقط میری کما و وقتی برگشتی. حافظ تو از دست میدی. خیلیا این اتفاق براشون افتاده بود. تو همین سایت هم گفتن. دیگه طرف اسم خیابون و کوچه رو هم نمیتونست به ذهنش بسپاره... حافظه کوتاه مدت هم نداری . و نمتونی چیزی یاد بگیری. همش منگی. نکن. دختر خوب. مشکلت چیه؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
بخدا نماز خوندم سر قنوت خدارو قسم دادم به پیامبرش تمومش کنه نکرده

خوب دختر خوب تموم نکرده یعنی برات برنامه های خوبی داره به خدا اعتماد کن انقدر قشنگ چیده برات خودتم مات میمونی 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
نمیزارن برم روانپزشک نمیزارن لباس رنگی بپوشم نمیزارن باشگاه برم نمیزارن نمیزارن 

عزیزم میدونم خیلی سخته این ظلمیه که به ما ها میشه  یه راه حلی  یکی داشت برام تعریف میکرد میگفت اصلا بهم اعتماد نداشتن گوشی ایم رو هر شب میگشتن و... من دیدم نمیتونم تحملشون کنم سال دوازهم خیلی خوندم هر روز بیشتر و بیشتر ادامه میدادم  میگفت اون سال رتبه ۳۰۰ آوردم همون پدرم که خیلی اذیت میکرد بهم احترام میذاشت انگاری به همه سابت کرده بودم کاری که شما نتونستین من تونستم خیلی نگاه ها بهم عوض شد خودمو بهشون ثابت کرده بودم کم کم آزادی ایم بیشتر شد